چگونگی فعالیت دفاتر حزب در استان‌ها، استراتژی مؤتلفه اسلامی در نظم جدید جهانی، گزارش ستاد انتخاباتی مؤتلفه در استان‌ها از جمله موارد مطرح شده در اجلاس دبیران حزب مؤتلفه اسلامی بود.

به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، "اسدالله بادامچیان" نائب رئیس حزب مؤتله اسلامی در اجلاس دبیران استانهای این حزب  با بیان اینکه موتلفه اسلامی که در آغاز افتخار استراتژی نصرت ولی فقیه را داشته است، اظهار داشت: در راهبرد مهم و جهانی لازم است نقش ویژه‌ای ایفا کرده و در پیچ تند تاریخی فعلی، در مسیر تحقق شعار نه غربی نه شرقی ، آینده نگری و آینده سازی جهانی را در دستور کار خود قراردهیم و در این امر گامی بلند برداریم.
 
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی باتاکید برضرورت دقت کافی در مطالعه متن کامل بیانات تصریح کرد: نگاه کلان به جامعه با تعریف صحیح و کامل آن به مسائل جهانی، منطقه ای، داخلی و دقت در صحت نگاه و تحلیل و محاسبات، از نکات مهم در این زمینه است.
 
وی همچنین با اشاره به موضوع بصیرت در جامعه بر ضرورت توجه به معرفت و بصیرت نسبت به جایگاه و موقعیت ایران در وضع کنونی و هم بصیرت نسبت به جایگاه و موقعیت مان در نظم جدید جهانی آینده ادامه داد: باید چگونگی تغییر و تبدیل نظم مستقر کنونی به موقعیت متزلزل و در حال سقوط آن را بفهمیم.
 
وی تصریح کرد : شناخت همه ابعاد نظم قبلی که در حال تغییر و تبدیل است، علل و عوامل آن بویژه در پایه های فکری و ارزشی و پایه های عملی سیاسی و نظامی از دیگر نکات قابل توجه در این عرصه است.
 
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به روش فریبکارانه و تهاجمی غرب بیان داشت : تهاجم به فرهنگ و استقلال کشورها و ملت ها و استفاده از ارزشهایی مانند حقوق بشر، آزادی و دفاع از ملت‌ها و ایجاد تمدن و خوشبختی برای انسان ها در سایه فرهنگ و نظم غربی از جمله این روش‌ها هستند.
 
بادامچیان همچنین ضرورت شناخت عوامل و چگونگی تاثیرگذاری بر نسل‌های تحصیل کرده و چهره های سیاسی_ فرهنگی در کشورهای دیگر را مورد توجه قرار داد و گفت: شناخت بحران‌های رو به افزایش نظم سلطه‌ای غرب در امور اخلاقی، معنوی، اقتصادی، اجتماعی، بحران فرهنگی، بحران خانواده، بحران روابط همسری، بحران در مسئله بانوان به عنوان نیمی از جمعیت انسانی جهان، رواج منکرات و اثرات بشدت منفی آن‌ها از دیگر مسائل مربوط به سلطه غرب است. 
 
وی با اشاره به بازگشت جامعه انسانی غرب به سوی مذهب و  توجه به اسلام و انتخاب‌های مستقل در نوع برداشت‌های مذهبی، که اکثرا مغایر با فضای تبلیغی غرب علیه دین است را بررسی کرد و بر ضرورت تحلیل چگونگی آینده این بازگشت و مقابله سلطه گران با انواع ترفندها با آن را مورد تایید قرار داد.
 
 نایب رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اهمیت بررسی چگونگی بروز تعارض‌های فکری و عملی در غرب و کشورهای دیگر با شعارهای فریبنده غربی، ادامه داد: افول قدرت نظامی و سلطه سیاسی غرب در جهان، منطقه، ایران و شکست تهاجمات نظامی در سال‌های اخیر، نقش استراتژی اسلام در ترسیم پیروزی خون بر شمشیر و حضور میلیونی مردم معتقد و متعهد به وضوح دیده می‌شود که چگونگی این شکست‌ها باید بررسی شوند.
 
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بررسی علل اسلام سازی‌های غربی، اعم از اسلام لیبرالی، اسلام محافظه کار، اسلام‌های خشن تقابلی، اسلام‌های چپ سوسیالیستی و امثال آنها، اسلام طالبان، داعش، گروهای تکفیری و القاعده از دیگر موضوعات مهمی دانست که در این عرصه باید بررسی شوند.
 
وی بیان داشت : تاثیر تاسیس نظام جمهوری اسلامی با محوریت ولی فقیه عادل بر همه تحولات و  چگونگی افزایش دهی به این تاثیرگذاری و تاثیر جریان‌های انتقاضه اسلامی و مقاومت اسلامی از جمله جنگ های 33 روزه، 22 روزه، 8 روزه و اکنون 50 روزه غزه در این تغییر نظم جهانی بسیار مهم هستند.
 
بادامچیان آشنایی با ظرفیت‌ها و توانایی‌های ایران و سایر کشورها هم جهت با این حرکت نظم جدید و چگونگی استفاده صحیح از هرکدام، همچنین وظایف حزب موتلفه اسلامی در این نظم جدید جهانی، در موضوعات علم و فناوری، اقتصاد و فرهنگ، افزایش اقتدار ملی، خنثی کردن توطئه‌ها، ایجاد باور عمیق را مورد اشاره قرار داد.
 
عضو ستاد انتخابات حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنانش به بیان وظایف دبیران استان‌های حزب موتلفه اسلامی در دو انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی پرداخت.
 
دبیران استان‌های حزب موتلفه اسلامی نیز گزارشی از وضعیت انتخاباتی استان‌های خود ارائه دادند.
 
"محمد علی امانی" قائم مقام دبیرکل و دبیراجرایی حزب موتلفه اسلامی نیز در این اجلاس با اشاره به چشم انداز این حزب در افق 1404 ، وظایف استانهای حزب در این عرصه را مورد بررسی قرارداد.
 
وی همچنین با مرور بر نتایج کمیسیونهای استانی اجلاس قبلی حزب موتلفه اسلامی که متشکل از دبیران استان‌ها و شهرستان‌های سراسر کشور بود، نکاتی را در جهت بهبود وضعیت دفاتر حزب در استانها و شهرستانها متذکر شد.
 
تحلیل اخبار و مسائل سیاسی روز بخش دیگر این اجلاس بود که محمد کاظم انبارلویی رئیس مرکز سیاسی حزب موتلفه اسلامی ضمن بازخوانی فتنه 78 و88 از نگاهی نو، به بیان تحلیلی از وضعیت سیاسی کشور پرداخت.
 
بیان موضوع حزب درباره دولت یازدهم بخش دیگر سخنان رئیس مرکز سیاسی حزب موتلفه اسلامی بود.
 
سید اصغر رخ صفت رئیس ستاد معین استانها نیز در این اجلاس نکاتی را درباره چگونگی فعالیت دفاتر حزب در استانها و شهرستانها بیان کرد.
 
حسینی دبیر فراکسیون موتلفه اسلامی درمجلس سخنران دیگر این اجلاس بود. وی گزارشی از فعالیت فراکسیون موتلفه اسلامی در مجلس هشتم و نهم و مسائل مرتبط با این فراکسیون در مجلس نهم را بیان کرد.
 
محمد مهدی اسلامی، مدیر مؤسسه مطبوعاتی شما هم در این اجلاس با اشاره به رویکرد غیر حزبی انتخاباتها در کشور گفت: خاتمی با موج آفرینی احساسی در سال 76 انتخابات را برد در حالی که فاقد پشتوانه حزبی برای تأمین برنامه اداره کشور و نیز نیروی انسانی لازم بود. احمدی نژاد نیز با دوقطبی کردن جامعه موج سازی کرده و از مردم رأی کسب کرد، در حالی که او مخالف حزب بود و معتقد به مدل موج آفرینی به جای تحزب بود. روحانی نیز اگرچه تا حدی متکی به حزب اعتدال و توسعه بود؛ اما این حزب فاقد توان لازم برای پشتیبانی وی در اداره از کشور بود.
 
وی ضمن تشریح برخی رویکردهای رسانه ای، افزود: حزب موتلفه اسلامی در کنار تقویت توان خود در دو حوزه کادرسازی و تدوین برنامه برای اداره کشور،  باید توان خود را در رقابت با رویکرد موج سازی این گونه جریانها تقویت نماید تا بتواند سخن اصولی خود را در برابر افکار عمومی مطرح سازد.
 
بیان تذکرات تشکیلاتی توسط دکتر حسن لاسجردی معاون سازماندهی اعضاء از دیگر بخش های این اجلاس بود.
 
در این اجلاس همچنین معاون تبلیغات و روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی برنامه حزب برای بزرگداشت اولین سالگرد درگذشت امین امام و رهبری مرحوم حبیب الله عسگراولادی در تهران و سراسر کشور را تشریح کرد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار