دکتر رجعتی با اشاره به اینکه کاهش شنوایی به دلایل متفاوتی ایجاد میشود که بر این اساس درمانهای مختلفی را نیز میطلبد، خاطرنشان کرد: در بیمارانی که دچار کاهش شنوایی انتقالی شدهاند، در برخی از موارد با استفاده از عملهای جراحی یا روشهای دارویی میتوان شنوایی را به بیمار بازگرداند اما در بیمارانی که به این درمانها پاسخ ندهند، از وسایل کمک شنوایی از جمله سمعک استفاده میشود.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: برای جبران کاهش شنوایی در حال حاضر از مدلهای مختلف سمعک استفاده میشود و در کاهش شنواییهای انتقالی استفاده از سمعکهای کاشتنی بر روی جمجمه تاثیر شنوایی بیشتری نسبت به مدلهای (تلی یا پشت گوش) دارد.
وی در خصوص توانمندیهای درمانی و جراحی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در درمان بیماریهای گوش اظهار کرد: در حال حاضر تمامی اعمال جراحی مربوط به گوش، قاعده جمجمه و شنوایی در بیمارستانهای قائم(عج) و امام رضا(ع) قابل انجام است.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مشهد پس از تهران دومین مرکز فعال در زمینه کاشت حلزونهای شنوایی است، بیان کرد: درمان عفونتهای گوش، تومورهای ناحیه گوش و فلجهای عصب فاسیال از دیگر خدماتی است که به بیماران ارائه میشود.
رجعتی خاطرنشان کرد: همچنین این مرکز از سال گذشته پذیرش دستیار فوق تخصصی در رشته اتولوژی و نورولوژی را آغاز کرده است.
دکتر قلعهنوعی نیز گفت: عملهای انجام شده بر روی این بیمار موجب تغییر شکل گوش شده بود به گونهای که استفاده از سمعکهای معمولی راه هوایی برای بیمار دیگر مقدور نبود.
وی با اشاره به اینکه در این روش سمعک استخوانی از نوع سوفونو (sophono) بر روی استخوان جمجمه بیمار کاشته شد، ابراز امیدواری کرد: پس از طی دوران نقاهت، بیمار 70 تا 80 درصد شنوایی خود را به دست بیاورد.