کودکان در فاصله صبحانه تا نهار در مدرسه هستند و انتخاب میان وعده مناسب برای این مدت، تاثیر زیادی در فرآیند یادگیری کودک دارد.

دکتر برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ، گفت: نوع تغذیه‌ای که در بوفه مدارس توزیع می‌گردد بسیار مهم است و مسئولین مدرسه باید نظارت بر این مسئله داشته باشند. بطور کلی بهتر است کودکان از منزل میان وعده به همراه ببرند. مصرف مواد غذایی فرآوری شده مثل چیپس و پفک و نوشابه و... علاوه بر اینکه ارزش غذایی ندارد، بدلیل کم تحرکی کودک در مدرسه و نشستن پشت نیمکت، در طولانی مدت باعث اضافه وزن می‌شود.

دکتر بزرگمهر ادامه داد: مصرف میوه‌های تازه و بخصوص سیب که با پوست مصرف شود، بسیار مفید است. البته باید به خوبی در منزل ضدعفونی شود.
همچنین استفاده از میوه‌های خشک مثل انواع برگه هلو، برگه زردآلو، انجیر خشک، کشمش و خرما و استفاده از مغز دانه‌ها و آجیل ترجیحا بصورت خام و بدون نمک بسیار مطلوب است.

این متخصص تغذیه افزود: افراد در مصرف میوه‌های خشک بدلیل قند بالا و در مورد مغز دانه‌ها به علت چربی زیاد، مناسب نیست و باید به اندازه مصرف شود.
همچنین ساندویچ‌های خانگی مثل نان و پنیر و گردو، و یا ساندویچ مرغ که البته آب پز شده باشد و سرخ نشود، می‌تواند به عنوان میان وعده‌های مناسب کودک استفاده شود که علاوه بر رفع نیاز تغذیه‌ای، کمک زیادی در بهبود روند یادگیری کودک خواهد داشت.



انتهای‌پیام/

برچسب ها: برگه هلو ، میان وعده ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.