پیش غذا ، یکی از ارکان اصلی فرهنگ غذایی کشور های مختلف میباشد. انواع پیش غذا معمولا با توجه به غذای اصلی و ارتباط با آن تعیین و تهیه میگردد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، غذاهای آبکی پیش غذایی سبک، کم‌ کالری و خوشمزه هستند که می‌ توان به عنوان یک وعده غذای سبک نیز در وعده شام یا بین وعده نوش جان کرد.

انواع پیش غذا ها را بسته به نوع غذای اصلی ، منطقه جغرافیایی و ذائقه تهیه و سرو میکنند. پیش غذا معمولا آمادگی مهمانان جهت سرو غذای اصلی است و قصد از تهیه آن تحریک اشتها و ذائقه است تا غذای اصلی آماده و سرو گردد. پیش غذا معمولا ترکیبی از سبزیجات تازه ، میوه ، برش نان ، انواع پنیر ، ژانبون ، میگو و .... است که با سلیقه و زیبا طراحی و سرو میگردند.

در اینجا می توانید تصاویری از معروف ترین پیش غذا های آبکی در دنیا را ببینید.





































برچسب ها: غذا ، پیش غذا ، آبکی ، دسر ، سرو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ب
۱۹:۵۲ ۲۸ آبان ۱۳۹۹
به به