به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، غذاهای آبکی پیش غذایی سبک، کم کالری و خوشمزه هستند که می توان به عنوان یک وعده غذای سبک نیز در وعده شام یا بین وعده نوش جان کرد.
انواع پیش غذا ها را بسته به نوع غذای اصلی ، منطقه جغرافیایی و ذائقه تهیه
و سرو میکنند. پیش غذا معمولا آمادگی مهمانان جهت سرو غذای اصلی است و قصد
از تهیه آن تحریک اشتها و ذائقه است تا غذای اصلی آماده و سرو گردد.
پیش غذا معمولا ترکیبی از سبزیجات تازه ، میوه ، برش نان ، انواع پنیر ،
ژانبون ، میگو و .... است که با سلیقه و زیبا طراحی و سرو میگردند.
در اینجا می توانید تصاویری از معروف ترین پیش غذا های آبکی در دنیا را ببینید.