به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، کارشناسان جدیدترین ظرفهای یکبار مصرف شکلاتی را تولید کردهاند که میتواند باعث شیرین شدن موادغذایی به سادگی شود.
گفتنی است، از جمله این ظروف شکلاتی یک قوری از جنس شکلات است که میتواند از زمان ریخته شدن چای داغ تا ۲ دقیقه آن را داخل خود نگه دارد.
گفتنی است، این قوری شکلاتی توسط مبتکران نیویورکی ساخته شده و در آن از فناوری تولید شکلات با دمای نقطه ذوب بالاتر در کنار استفاده از لایه های سیلیکونی استفاده شده است.
این قوری شکلاتی دارای طعم بسیار خوش است و میتواند به عنوان یک تنقل سالم در کنار چای یا قهوه مصرف شود.
انتهای پیام/