به گزارش
خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از پايگاه اطلاعرساني حج، حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسكر به همراه جمعي از مديران بعثه مقام معظم رهبري و سازمان حج و زيارت به منظور سركشي به مراكز خدمات رسان به زائران در مدينه النبي و اطلاع از نحوه طبخ غذا در آشپزخانه هاي مستقر در مدينه، در دو آشپزخانه مركزي «زين» و «دخيل» حاضر شد و از نزديك روند پخت غذا و مسائل جانبي آنها را ملاحظه و مورد بررسي قرار داد.
حجتالاسلاموالمسلمين قاضيعسكر در پايان اين بازديد در جمع خبرنگاران گفت: در سال جاري بسياري از اقلام مورد نياز اين آشپزخانهها از داخل تامين شده تا در نتيجه چرخه توليد داخلي تقويت گردد و هم غذاها با ذائقه ايرانيان عزيز تطبيق داشته باشد.
وي با قدرداني از تلاشهاي صورتگرفته در آشپزخانههاي متمركز، عوامل دستاندركار را از بهترين و متخصصترين نيروها در اين زمينه معرفي كرد و ادامه داد: همين امر موجب شده تا رضايت نسبي زائران تامين شود و در بازديدهاي مكرر ما از هتلها، موارد نارضايتي بسيار كم به چشم ميخورد.
اميرالحاج ايران به نكتهاي ديگر پرداخت و آن انجام مراقبتهاي لازم جهت رعايت اصول بهداشتي در طبخ غذاها بود؛ وي افزود: وقتي در اين حجم غذا توليد ميشود، اين متفاوت از وضعيتي است كه در يك خانه وجود دارد كه غذا براي چند نفر طبخ ميشود، البته هر سال براي ارتقاي كيفيت و سلامت غذاها كارهاي در خور تقديري صورت ميگيرد.
حجتالاسلام قاضيعسكر در پايان به انگيزه بالاي مديران ستاد و آشپزخانهها اشاره كرد گفت: همين امر موجبشده هر سال شاهد نوآوريهاي تازهاي از سوي اين عزيزان جهت افزايش كيفيت پخت غذا باشيم.