به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان وبه نقل ازروابط عمومي سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان، در سال جاري سیب گلاب به ميزان 38000 تن در استان برداشت می شود .
اين ميزان از حدود 3750 هكتار از باغات مناطق مستعد اصفهان كه عمدتاً درشهرستانهاي سميرم – شهرضا – اصفها ن و نجف آباد مي باشد توليد مي گردد.
ارقام معرف سيب گلاب در استان شامل گلاب اصفهان، گلاب كهنز و سیب سلطانی یا سیب 4 مي باشد كه در رنگ ها و طعم لذيذ مورد پسند مردم مي باشد.
متوسط برداشت سيب گلاب در واحد سطح در سالجاري حدود 10 تن برآورد مي گردد و برداشت سیب گلاب در استان شروع و تا پایان فصل ادامه دارد.
انتهای پیام/ش/ن