به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ رییس انجمن مدیریت فناوری ایران از برپایی " چهارمین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری " که با شعار " نوآوری و تجاری سازی دانش و فناوری" با تاکید بر نقش شبکه بنگاه های کوچک، متوسط، بزرگ و دانش بنیان طی روزهای 10 تا 11 آذر ماه امسال در مرکز همایش های بین المللی جزیره کیش برپا می شود، خبر داد.
دکتر منوچهر منطقی با اعلام این خبر گفت: تبیین نقش بنگاه های بزرگ اقتصادی و شبکه ها در تجاری سازی دانش و فناوری و بررسی ضرورت ها و الزامات مدیریت فناوری و نوآوری در بنگاه های بزرگ اقتصادی و شبکه ها از جمله اهداف این کنفرانس است.
وی با تاکید بر ضرورت بسترسازی لازم برای تجاری سازی دانش و فناوری افزود: از دیگر اهداف این کنفرانس ارتقای دانش و مدیریت فناوری در میان مدیران و کارشناسان بنگاه های بزرگ اقتصادی است.
رییس کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری یادآور شد: مستند سازی تجربیات ملی و بین المللی بنگاه های بزرگ اقتصادی در مدیریت فناوری و انتشار آن نیز به عنوان اهداف این کنفرانس تعیین شده است.
وی گفت: از جمله موارد حایز اهمیت در مدیریت فناوری و نوآوری در شبکه ها و بنگاه های کوچک، متوسط، بزرگ و دانش بنیان، رعایت الزامات حقوق مالکیت فکری در همکاری های میان نهادهای نظام ملی نوآوری است.
دکتر منطقی اضافه کرد: از آنجا که برای شکل گیری و رشد بنگاه ها و سازمان های یکپارچه کننده دانش و فناوری، می بایست بسته های مالی، حقوقی، منابع انسانی و ... فراهم شود در این کنفرانس موانع شکل گیری و رشد بنگاه ها و سازمان های یکپارچه کننده دانش و فناوری مورد بررسی، بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
وی با تاکید بر نقش دیپلماسی فناوری در خدمت توسعه و انتقال دانش و فناوری خاطر نشان ساخت: از عمده محورهای این کنفرانس، بررسی نقش دیپلماسی فناوری در توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین بنگاه ها و شبکه های علمی و فناورانه داخلی و خارجی، ارزیابی نقش دیپلماسی فناوری در صادرات و فناوری و محصولات فناورانه و معرفی ویژگی های دیپلماسی فناوری در شرایط تحریم است.
رییس انجمن مدیریت فناوری ایران گفت: به دلیل توجه خاص به بخش خصوصی و لزوم جذب سرمایه گذاری خارجی در زمینه فناوری، قرار است در این کنفرانس دو روزه چالش ها، الزامات و نقش بخش خصوصی در تجاری سازی دانش و فناوری، نقش مناطق آزاد (ویژه) اقتصادی در تجاری سازی دانش و فناوری و نیز نقش سرمایه گذاری خطر پذیر، صندوق های سرمایه گذاری خطر پذیر و نهادهای مالی در تجاری سازی دانش و فناوری مورد تبادل نظر قرار گیرد.
وی تصریح کرد: ارایه مقالات در دو بخش پوستر و شفاهی در قالب محورهای موضوعی، برگزاری پانل ها و نشست های تخصصی با مدیریت صنایع در حوزه های ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت ساخت قطعات و تجهیزات، صنایع هوایی، خودرو، دارویی و انرژی ( نفت، گاز، هسته ای، نیروگاهی و بهینه سازی) و همچنین برگزاری کارگاه های تخصصی به صورت عرضه محور از دیگر برنامه های این کنفرانس است.
دکتر منطقی گفت: نقش مراکز رشد و پارک های علمی و فناوری در تجاری سازی دانش و فناوری، مدیریت انتقال و توسعه سازی، آینده نگاری و آینده پژوهی و تدوین سیاست ها و استراتژی های توسعه فناوری از دیگر مباحث کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری است.
وی با بیان اینکه انجمن مدیریت فناوری ایران با درک ضرورت توسعه دانش مرتبط با این حوزه در ایران، سعی در کمک به ارتقای سطح مدیریت فناوری در کشور را دارد، افزود: دوره های قبلی این کنفرانس با حضور مقام های عالی رتبه علمی و فناوری کشور و مشارکت بیش از 700 نفر از مدیران، کارشناسان و متخصصان مدیریت فناوری داخلی و بیش از 40 نفر از صاحبنظران خارجی همراه بوده که دستاوردهای قابل توجهی را به همراه داشته است.
لازم به ذکر است، این کنفرانس بین المللی همه ساله با همکاری وزارتخانه ها، نهادها و سازمان های معتبر ملی و بین المللی در این حوزه و جمع کثیری از متخصصان بین المللی برگزار می شود.
علاقه مندان می توانند، برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی این کنفرانس به نشانی conference.iramot.ir مراجعه کنند.