محمد فربد در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: مجوز ورود روغن پالم به صنایع لبنی از 8 سال گذشته صادر شده بود و ما پیش از این از ماده ی چربی شیردر فرآوردهها لبنی استفاده میکردیم.
مروی افزود: متاسفانه رسانهای شدن استفادهی روغن پالم در صنایع لبنی باعث کاهش اعتماد مردم به فرآوردههای پرچرب شد و بسیاری از کارخانجات مادر این زمینه ضرر کردند.
فربد با بیان این که شیر پرچرب نیازی به روغن پالم یا حتی خامهای طبیعی ندارد اضافه کرد: زیرا شیر پرچرب 3.2 تا 3.5 درصد چربی دارد که نیازی به اضافه کردن در شیر نیست.
عضو هیئت مدیرهی صنایع لبنی در پایان یاد آور شد: شکستهای دارای مجوز باید در جلسهای که از سوی معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت برگزار میشد شرکت میکرد نه این که این مسئله به کاهش تولیدات محصولات لبنی بیانجامد.
انتهای پیام/