محققان مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان شیلات ایران در بندر انزلی موفق شدند برای نخستین بار خمیرماهی یا مارمالاد ماهی آماده مصرف تولید کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ رییس پژوهشکده آبزی پروری آب های داخلی کشور اعلام کرد: این خمیر به عنوان غذای مکمل و ماده اولیه مواد غذایی در سبد مصرف کنندگان قرار می گیرد.

خانی پور افزود: این ماده خوراکی به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا 3 برای قشرهای مختلف مردم بویژه کودکان مفید است و دانش آموزان می توانند آن را در بسته های 50 و 100گرمی با خود همراه داشته باشند و به جای سایر خوراکی های شکلاتی استفاده کنند.

لازم به ذکر است ؛ این محصول به صورت پاستوریزه تا 3 ماه و استرلیزه تا یک سال قابل نگهداری است.

وی سرانه مصرف ماهی در دنیا را حدود 16 کیلوگرم و در کشور 10کیلوم اعلام کرد و یادآور شد: با تولید فرآورده ای متناسب با ذائقه ایرانیان می توان سرانه مصرف محصولات دریایی را افزایش داد.


انتهای پیام/ش
برچسب ها: آبزی ، شیلات ، بندرانزلی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.