محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نرمی ناخن نشان دهندهی فقدان ترکیبات معدنی در بدن است، برای استحکام ناخنها باید املاح معدنی را در غذا افزایش داده تا بدن انسان قابلیت جذب این املاح را پیدا کند و این مادهی شافی که نام آن ناخن است محکم شود.
وی افزود: مادهای به نام کشک و غذاهایی نظیر کاله جوش که دارای کلسیم هستند، موجب استحکام ناخنها میشوند. دومین ترکیبی که علاوه بر استحکام بخشی ناخنها، آنتی باکتریال هم هست، حنا است؛ برای اینکه در اثر استفاده از حنا، ناخنها رنگ نگیرند باید این ماده را به مدت 5 تا 7 دقیقه روی ناخن نگه داشت.
مینایی تصریح کرد: استفاده از روغن در استحکام ناخنها بسیار تاثیر گذار است و باید ناخن را با این روغن ماساژ داد. گاهی اوقات کنارههای ناخن دچار التهاب میشود که میتواند در عدم استحکام ناخن نقش داشته باشد. برای از بین رفتن این التهاب از روغن بابونه استفاده میکنیم.
وی اظهار داشت: سوهان زدن ناخن به خصوص در خانمها در عدم شکستگی ناخنها موثر است. با حرکت دادن ناخن توسط سوهان زدن، ناخن از طریق ریشه تقویت شده و استحکام مییابد.
این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، منیزیم و آهن میتواند در
استحکام ناخنها نقش داشته باشد؛ همچنین مصرف شیر برنج که روی آن عسل یا شیره انگور باشد، هم خون سازی را تقویت میکند و هم به ناخن استحکام میبخشد.
انتهای پیام/