پروفوسور حسین عشایری روانشناس در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ در رابطه با راهکارهای رفع روزمرگی میان زوجین بعد از گذشت چند سال گفت: در وهله اول باید کرد که بینش و طرز نگاه ما به زندگی پویا (Dynamic) باشد به گونهای که همواره حرکت و هدف زندگی در نظر گرفته شود.
وی در ادامه افزود: عشق همچون تلسکوپ است و دوست داشتن میکروسکوپ که در این میان ازدواج یک اکتشاف است تا 80-90 سالگی ادامه مییابد، اگر طرفین همواره سعی در کشف نقاط ظریف روحی یکدیگر داشته باشند از یکنواختی خارج میشوند و با ذهن جاری به همسر خود و زندگی مشترکشان نگاه می کنند، حال هر چه سن طرفین افزایش مییابد خرد و کیفیت زندگی بیشتر میشود که به تبع آن دو طرف در معنا دادن به زندگی بیشتر تلاش میکنند.
عشایری تصریح کرد: با هم بودن و صرفا داشتن همسر مسئلهای را حل نمیکند، جدای از داشتن دانش و پول و سن، زندگی یک زوج باید در جهت خردورزی باشد تا دچار روزمرگی نشوند. همچنین برنامه منسجم برای "چگونه" زندگی کردن و بهره مندی از فرهنگ متعالی و هنر،این امکان را به زوجین میدهد که با دید فراتری به زندگی مشترکشان نگاه کنند.
وی در پایانن افزود: از اصلیترین راهکارها برای رفع روزمرگی زوجین،بیرون آمدن از "فردگرایی" است. اگر هر یک از طرفین در جهت تعالی دیگری تلاش کند و پیشرفت همسرش را پیشرفت خود بداند کیفیت زندگیشان افزایش مییابد که همین مسئله نیاز به آموزش فراوان دارد.
انتهای پیام/