به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، سجاد بیات اظهار داشت: محصول زعفران در شهرستان ماهنشان همه ساله در شهریور ماه کشت شده و در اوایل آبان ماه نیز برداشت میشود.
وی با اشاره به سطح زیر کشت زعفران امسال در شهرستان ماهنشان بیان کرد: در سال جاری 5 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت زعفران اختصاص داده شده است.
مسئول زراعت جهاد کشاورزی شهرستان ماهنشان گفت: کشاورزان ماهنشانی عموما از رقم «کاشمر» برای کشت زعفران استفاده میکنند.
این مسئول به تعداد بهرهبرداران محصول زعفران در شهرستان ماهنشان اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد 90 بهرهبردار زعفران در این شهرستان در حال فعالیت هستند.
بیات در ادامه با اشاره به حمایتهای فنی صورت گرفته از بهرهبرداران محصول زعفران در شهرستان ماهنشان تصریح کرد: علاوه بر نظارتهای فنی از سوی کارشناسان جهاد کشاورزی در زمینه کشت زعفران، پیازچه زعفران نیز همه ساله در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه تامین پیازچه زعفران امسال در شهرستان ماهنشان میسر نشد، بیان داشت: قرنطینهای بودن محصول زعفران موجب شد تا امسال واردات پیازچه این محصول از خراسان رضوی با ممانعتهایی مواجه شود که این موضوع در حال پیگیری است.
مسئول زراعت جهاد کشاورزی شهرستان ماهنشان اظهار کرد: پیشبینی میشود زعفرانکاران ماهنشانی امسال 15 کیلوگرم زعفران از سطح مزارع خود برداشت کنند.به دلیل محدود بودن سطح زیر کشت، زعفران تولید شده در شهرستان ماهنشان به خارج از استان صادر نشده و در داخل استان زنجان به فروش میرسد.
بیات با بیان اینکه هر ساله حدود نیم هکتار به سطح زیرکشت محصول زعفران در شهرستان ماهنشان اضافه میشود، افزود: به منظور افزایش سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان جهاد کشاورزی ماهنشان همه ساله قبل از آغاز کشت این محصول در منطقه اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی در این زمینه میکند.
انتهای پیام/م
خدمت آقای مهندس بیات
سلامتی و شادکامی برای شما همکار زحمت کش آرزوی ماست ،باشد که همیشه زیر سایه پروردگار به موفقیتهای بیشتری نایل آیید.پشتیبان زعفران استان زنجان.نورمحمدی