انتظاری دبیر شورای عالی فضای مجازی در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه امنیت سایبری گفت‌: سیاست ما، فیلتر کردن نیست بلکه فرهنگ سازی است. اگر کاربران به درستی از شبکه های اجتماعی استفاده کنند، مشکلی پیش نمی آید.

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ شورای عالی فضای مجازی در اولین نمایشگاه امنیت سایبری ایران، برنامه های ویژه خود با هدف تامین امنیت ملی را معرفی کرد. دبیر شورای عالی فضای مجازی در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه امنیت سایبری ایران، با اشاره به برنامه های این شورا در زمینه امنیت فضای تبادل اطلاعات کشور گفت: با توجه به ضرورت تامین امنیت در فضای سایبری کشور، شورای عالی فضای مجازی تدوین "برنامه ملی امنیت سایبری" را با هدف شکوفایی صنعت افتا در دستور کار خود قرار داده است.

محمدحسن انتظاری با بیان اینکه برنامه ملی امنیت سایبری در مرحله آماده سازی است، افزود: پس از آماده سازی این برنامه به تصویب شورای عالی فضای مجازی می رسد.



انتظاری با تاکید بر لزوم اصلاح نگاه فناورانه به امنیت فضای سایبری گفت: باید به سمت نگاه انسان‌مدارانه حرکت کنیم و در این رابطه نیازمند مدیریت راهبردی با تدوین قوانین و مقررات هستیم. او با بیان اینکه در حوزه امنیت فضای مجازی نیز باید از تجهیزات داخلی استفاده شود، ادامه داد: در این مسیر تاکید اصلی بر راه اندازی شبکه ملی اطلاعات است و ضرورت ملی در راه‌اندازی سریعتر این شبکه است.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با تاکید براینکه استفاده از تجهیزات بومی به معنای قطع ارتباط با فناوری بین المللی نیست، خاطرنشان کرد: با توجه به ضرورت بومی بودن این شبکه، تجهیزات مورد استفاده در آن نیز باید براساس توانمندی داخلی باشد تا مدیریت امنیت فضای مجازی کشور در دستان خودمان باشد.

آقای انتظامی دبیر شورای عالی فضای مجازی در حاشیه مراسم افتتاحیه گفت‌: راه اندازی شبکه ملی اطلاعات ملی ضروری است و به زودی با استفاده از دانش داخلی این شبکه راه اندازی می‌شود.



وی در مورد امنیت این شبکه افزود: توانمندی داخلی به حدی رسیده است که امنیت اطلاعات را تضمین کند و از لحاظ امنیتی مشکلی احساس نمی‌شود. وی در در مورد فیلتر شدن شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه نظیر وایبر گفت:
سیاست ما، فیلتر کردن نیست بلکه فرهنگ سازی است. اگر کاربران به درستی از شبکه های اجتماعی استفاده کنند، مشکلی پیش نمی آید. مسئولینی هم که به فکر فیلتر کردن هستند، خطر را در بعد امنیتی می‌بینند. اگر مردم اطلاعات مهم و شخصی خود را بر روی این شبکه ها به اشتراک نگذارند خطری آنها را تهدید نمی‌کند.

وی در پایان گفت:
اگر قرار است که این شبکه های اجتماعی فیلتر شود، باید یک برنامه بومی جایگزین در نظر گرفته شود تا کاربران کمبودی احساس نکنند.

انتظاری ضمن ابراز خرسندی از برگزاری اولین نمایشگاه امنیت سایبری ایران توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران گفت: امیدواریم سازمان بتواند به عنوان نماینده بخش خصوصی در سال های آتی این نمایشگاه را در ابعاد گسترده تری برگزار کند.


نمایشگاه امنیت سایبری در سالن حجاب مرکز آفرینش های هنری از 5 تا 8 مهرماه برگزار می‌باشد.


گزارش از : اسدالله سعادت مقدسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ابوالفضل
۱۶:۵۸ ۰۶ مهر ۱۳۹۳
ولی انصافا با روح و روان مردم خوب بازی میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۰۶ مهر ۱۳۹۳
فيلتر هم كنن چيزي نيست.....
چيزي كه فراوونه فيلترشكنه!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
Mamad
۰۰:۲۱ ۰۶ مهر ۱۳۹۳
یعنی حرف دل همه ی مردم و زد این مرد:
سیاست ما، فیلتر کردن نیست بلکه فرهنگ سازی است.
دستتون درد نکنه:)
Iran (Islamic Republic of)
Irani
۲۳:۵۶ ۰۵ مهر ۱۳۹۳
سلامتی اهل وایبر بلند بگو هورااااااااااااااا
Iran (Islamic Republic of)
saeed
۱۹:۲۶ ۰۵ مهر ۱۳۹۳
من که درست استفاده می کردم و همین روالو ادامه می دم.اگر برنامه نویسان خوبه ایرانی یه نرم افزار مثل وایبر یا بهتر رو طراحی کنند من و خیلی های دیگه از آن استفاده می کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۹:۳۰ ۰۶ مهر ۱۳۹۳
اگه درست کنن تا تیغمون نزنن مگه مییتونی ازش استفاده کنی
آخرین اخبار