به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، این دانه های خوشمزه به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است. امگا 3 ها همچنین التهاب را کاهش میدهند و سلامت قلب و عروق و مغز را تضمین میکنند. از این گذشته این دانه ها حاوی ترکیبات گیاهی به نام فیتوسترول میباشند که میزان کلسترول خون را پایین میآورند.
برای پوست جوان: دانه آفتابگردان
دو قاشق غذاخوری از این دانه حاوی ویتامین E یک آنتی اکسیدان است که به جلوگیری از تخریب های نور خورشید در پوست کمک می کند.
برای قلب سالم: بذر کتان
دو قاشق غذاخوری بذر کتان از زمین، که غنی از اسید آلفا لینولنیک می باشد، کلسترول را پایین، تری گلیسیرید و فشار خون را نیز کاهش می دهد.
برای قوی شدن مفاصل: دانه کنجد
دو قاشق غذاخوری دانه پس از هر وعده غذایی ممکن است کمک به کاهش درد آرتروز را فراهم نماید.
انتهای پیام/