موسی ایزدخواه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کاهش میزان ضایعات کشاورزی سبب کاهش آلودگی های زیست محیطی نیز می شود، زیرا ضایعات بخش کشاورزی فرآوری شده و در طبیعت رها نمی شوند.
وی تصریح کرد: بهره گیری از ادوات مورد نیاز در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت، افزایش مهارت کشاورزان، استفاده از صنایع تبدیلی و فرآوری و درنهایت استفاده از تکنیک های مدیریتی درست را می توان از راهکارهای کاهش میزان ضایعات کشاورزی دانست.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان استفاده از شیوه های حمل و نقل سنتی، بسته بندی های نامناسب و بازاریابی نادرست را از عوامل افزایش ضایعات در مرحله پس از برداشت می دانند.