به گزارش باشگاه خبرنگاران رشت ؛ معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی گیلان گفت: در این جشنواره بیش از 30 رستوران و سفره خانه شهرستان رشت ، انواع غذاهای محلی استان گیلان را عرضه کردند.
حمیدرضا آذر پور به تاثیر غذاهای محلی در احیای صنعت گردشگر اشاره کرد و افزود: گیلان به واسطه تنوع غذایی همیشه مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده است.
گفتنی است در پایان این جشنواره یک روزه به صاحبان 30 رستوران شرکت کننده در این جشنواره لوح تقدیر و بر اساس داوری کارشناسان به نفرات برتر هدایایی داده شد.