چای سبز و سیاه هر دو از یک گیاه تأمین می‌شوند اما چای سبز خاصیت آنتی اکسیدان بیشتری دارد.

پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص مصرف چای سبز جایگزین چای سیاه در وعده صبحانه اظهار داشت: این که چای در کدام وعده مصرف شود خیلی تفاوت ندارد، اما چون میزان آنتی اکسیدان چای سبز بیشتر است خاصیت بیشتری دارد.

وی در ادامه گفت: چای سبز و سیاه هر دو از یک گیاه تأمین می‌شوند، اما چای سبز یک مرحله کم تر در میزان فرآوری قرار می‌گیرد از این رو میزان آنتی اکسیدان موجود در  چای سبز بیشتر از چای سیاه است، بنابراین چون خاصیت ضد سرطانی دارد بهره بیشتری خواهد داشت.

این متخصص با اشاره به این که چای سبز سوخت و ساز بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد و موجب کاهش آن می‌شود،‌ تصریح کرد: متأسفانه این باور غلط است که چای سبز باعث کاهش وزن می‌شود در واقع مقدار متابولسیم را تحت تأثیر قرار می‌دهد و این مقدار آن قدر محسوس نیست که منجر به کاهش وزن بشود.

دکتر فرح بخش در پایان به خواص گیاهی چای سیاه اشاره کرد و گفت: چای سیاه منجر به بهبود سطح هورمون‌های آرامشی در مغز فرد می‌شود، همچنین سطح انرژی را افزایش می‌دهد و میزان خستگی را افزایش می‌دهد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار