مسئولان درمانی در ایالت تگزاس آمریکا تایید کرده‌اند که یک نفر در شهر دالاس مبتلا به ابولا شناسایی شده است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ مسئولان درمانی در ایالت تگزاس آمریکا تایید کرده‌اند که یک نفر در شهر دالاس مبتلا به ابولا شناسایی شده است.

این بیمار هشت روز پس از ورود به ایالات متحده، شناسایی و قرنطینه شده است. حالا باید همه افرادی که در این هشت روز با فرد بیمار تماس داشته‌اند، زیر نظر گرفته شوند تا جلوی شیوع این آلودگی در آمریکا گرفته شود.

این اولین مورد از تشخیص این بیماری در خاک آمریکاست. پیش از این ابتلای چند آمریکایی به ابولا در خارج کشور تایید شده بود اما آنها پس از تشخیص، به آمریکا بازگردانده شدند و زیر مراقبت شدید پزشکی، توانستند از این عفونت جان به در ببرند.

توماس فریدن، مدیر مرکز دولتی مهار بیماری و پیشگیری در آمریکا، به خبرنگاران گفته است که این بیمار از لیبریا به ایالات متحده سفر کرده است و ده روز پیش در زمان ورود به آمریکا، هیچ نشانه‌ای از ابتلا به ابولا در او نبوده است.

اما این نشانه‌ها چهار روز بعد در این بیمار نمایان شدند. چهار روز بعد از آن، یعنی هشت روز بعد از ورود به آمریکا، این بیمار در بیمارستان بستری و قرنطینه شد.

الآن مسئولان درمانی در آمریکا در تلاش هستند همه افرادی را که در این هشت روز با این بیمار در تماس قرار گرفته‌اند، شناسایی کنند.

مدیر مرکز دولتی مهار بیماری و پیشگیری گفته است تردیدی ندارد دست‌اندرکاران جلوی گسترش ابتلا به ابولا را می‌گیرند و این بیماری در همان شهر مهار می‌شود.

تا کنون بیش از سه هزار نفر در غرب آفریقا بر اثر ابتلا به ابولا جان داده‌اند که اغلب آنان در لیبریا بوده‌اند. 

دو هفته پیش شورای امنیت سازمان ملل متحد، شیوع ویروس ابولا را در غرب آفریقا "تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی" بر شمرد. 

در هفته‌های گذشته سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی از "انفعال" جهانی‌ در برابر گسترش ابتلا به ابولا انتقاد کرده و خواستار اقدام قاطع کشورها شده بودند.

سازمان بهداشت جهانی می‌گوید شیوع این بیماری کشنده، در عصر جدید "بی‌سابقه" بوده است.

این نهاد سازمان ملل، شیوع ابولا را وخیم‌ترین مسئله بهداشتی روز جهان می‌داند که هنوز هیچ واکسن یا دارویی برای پیشگیری یا درمان آن وجود ندارد.

هم‌زمان با انجام تحقیقاتی در نقاط مختلف جهان برای یافتن واکسنی برای پیشگیری از ابتلا به ابولا، سازمان بهداشت جهانی برآورد می‌کند که نخستین واکسن‌های این ویروس در مقیاسی محدود از اوایل سال آینده میلادی یعنی دو ماه دیگر در غرب آفریقا استفاده شود.

گزارش جدید سازمان بهداشت جهانی می‌گوید در غرب آفریقا ویروس ابولا جان ۷۰ درصد یعنی بیش از دو سوم از مبتلایان را گرفته است. پیش‌تر گزارش شده بود که این نرخ، ۵۰ درصد است.

دو شرکت بزرگ داروسازی، آزمایش بالینی واکسن‌هایی جداگانه را در اروپا و آمریکا آغاز کرده‌اند. 
گزارش شده است که این دو واکسن روی میمون‌ها جواب داده‌اند اما هنوز تاثیر آنها بر انسان مبتلا به ابولا مشخص نیست.

شیوع ابولا از گینه آغاز شد و به سرعت در کشورهای سیرالئون و لیبریا گسترده شد، مواردی از ابتلا به این بیماری در نیجریه و سنگال گزارش شده اما به نظر می‌رسد که هر دو کشور توانسته اند انتقال ویروس را مهار کنند. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.