به گزارش باشگاه خبرنگاران سنندج، پور حبیبی با بیان این مطلب افزود: بیشترین تولید انگور آبی در شهرستان های سنندج و بیجار و بیشترین انگور دیم نیز در شهرستان های مریوان، بانه و سروآباد وجود دارد.وی گفت: انگورهای دیمی بیشتر جهت مصرف کارخانه ها و صنایع تبدیلی قابل استفاده است اما 70 درصد انگور آبی به صورت تازه مصرف می شود و 30 درصد دیگر آن تبدیل به کشمش و یا در سایرمصارف صنعتی بکار می رود.
مدیر باغات استان گفت: خوشبختانه امسال سرمازدگی انگور کم بود و فقط درصد کمی بر اثر سرمای زمستان از بین رفت.مدیر باغبانی جهاد کشاورزی کردستان در پایان با اشاره به اینکه ثبت نام برای بیمه باغات شروع شده یادآور شد: تنها راه قانونی جبران خسارت برای کشاورزان و باغداران، بیمه است و از کشاورزان درخواست کرد تا برای بیمه محصولات خود اقدام کنند.
انتهای پیام/ش