معاون پیشگیری ودرمان اعتیاد سازمان بهزیستی از تدوین سند پیشگیری از سوء مصرف مواد در منطقه پارس جنوبی خبر داد و گفت:رونمایی آن را تا سال 95 کاهش 10 درصدی اعتیاد دراین مطنقه عنوان کرد.

به گزارش   خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، محسن روشن پژوه معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی در چهل و چهارمین جلسه کمیته فرهنگی پیشگیری از اعتیاد که در سازمان بهزیستی برگزار شد گفت: از جمله اقدامات مهم در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بویژه در بحث اعتیاد تدوین سند پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر در منطقه پارس جنوبی ( عسلویه) است که با همکاری بهزیستی و با اعتبارات مرکز مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته است.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت پرداختن به پیشگیری در محیط‌های کار بویژه در مناطقی مانند عسلویه که ویژگی‌های خاص دارند، افزود: تدوین این سند در تعامل با دستگاه‌های مختلف شکل گرفته و به عنوان برنامه‌ای راهبردی فاز بندی شده و طی چند مرحله اهداف اختصاصی و کلان را دنبال می کند.

روشن پژوه در ادامه با اشاره به اینکه این سند مطابق سند نویسی بین المللی تنظیم شده است، تصریح کرد: مجری سند مؤسسه ملی تحقیقات سلامت است و درکار تدوین آن نیز تمامی ملاحظات علمی و کارشناسی صورت گرفته و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز به عنوان حامی مالی آن و سازمان بهزیستی نیز به  عنوان مجری این سند است.

وی ادامه داد: دستگاه‌هایی که در این طرح با بهزیستی همکاری کرده‌اند شامل ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت کشور، وزارت نفت و وزارت بهداشت و درمان هستند.

وی در ادامه حوزه پیشگیری اجتماعی محور را رویکردی مهم با پیشینه‌ای چند ساله عنوان کرد که از سال 80 شکل گرفته و در حیطه‌های مختلف طراحی شده است.
 
وی در ادامه با اشاره به جمعیت 30درصدی معتاد در منطقه عسلویه افزود: رونمای سند مذکور تا سال 95کاهش 10درصدی اعتیاد در منطقه پارس جنوبی با مشارکت بین بخشی و مشارکت‌های مردمی است و  اهداف راهبردی آن نیز ایجاد فضای فیزیکی، فرهنگی، ارتباطات برای حرکت به سمت ارتقای سلامت و کاهش اعتیاد است.

مدنی در ادامه از اجرای طرح غربالگری سلامت روان به عنوان برنامه در دست اجرا برای سال جاری نام برد و گفت: این برنامه با کمک بهزیستی اجرا می‌شود. همچنین در حوزه پیشگیری آموزش در فضای مجازی و برگزاری همایش سراسری پیشگیری نیز از برنامه‌های در دست اجرا است البته طرح‌هایی هم در زمینه ارزیابی دوره‌های آموزشی برگزار شده نیز در دست اقدام است.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: تنظیم سند مذکور و اجرای آن در منطقه عسلویه به عنوان منطقه‌ای پر خطر از لحاظ اعتیاد به مواد مخدر می‌تواند به بهبود کیفیتی زندگی افراد و حفظ سلامت آن‌ها بسیار مؤثر باشد که در این راستا همچنین خواهان حمایت‌های بیشتر به منظور دستیابی به اهداف مورد نظر هستیم.

انتهای پیام/
برچسب ها: سند ، اعتیاد ، پیشگیری ، بهزیستی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار