سوء تغذیه و یا پرخوری مادران در دوران اصلی رشد جنین، خطر ابتلا به اضافه وزن و چاقی در کودکان را افزایش می‌دهد.

دکتر احمدی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه بسیاری از مردم وعده‌های غذایی را خارج از خانه و در رستوران‌ها مصرف می‌کنند، استفاده از فست‌فودها و غذاهایی با کالری بالا نیز روند چاقی را تشدید می‌کند و این چاقی نیز به کودکان هم به ارث می‌رسد.

وی اظهار داشت: استفاده از وعده‌های غذای ناسالم در خانواده‌ها توسط والدین، الگوهای غلط را برای کودکان ایجاد می‌کند بنابر این کودکان از همان ابتدا به استفاده از غذاهای ناسالم عادت می‌کنند.

وی، در پایان به چند راهکار اشاره کرد و گفت: هیچگاه کودکان را گرسنه نگذارید و به جای حذف وعده غذایی از غذاهای سالم‌تر استفاده کنید و همچنین یک برنامه‌ریزی منظم برای یک ساعت ورزش روزانه داشته باشید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.