حمید عبدی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: غذاهای تند به خاطر فلفلی که دارند و فلفل سرشار از ویتامین C است و ویتامین C آنتی اکسیدان محسوب میشود بسیار برای سلامتی مفید است بنابراین ایمنی بدن را افزایش داده و سبب میشود دیرتر فرد را به بیماری مبتلا سازد.
وی افزود: در فصل پاییز اگر افراد عادت کنند از سوپ تند استفاده کنند هم ویتامین C بیشتری دریافت میکنند و هم دیرتر دچار عوارض فصلی میشوند این غذاها به دلیل اینکه آنتی اکسیدان محسوب میشوند میتوانند جز ضد سرطانها به شمار روند.
عبدی تصریح کرد: در صورتی که شخص مشکل خاص معده نداشته باشد در خوردن این غذاها منع مصرف ندارد مگر اینکه دچار التهاب معده باشد و یا با خوردن غذاهای تند به حساسیت مبتلا شود در این صورت باید از خوردن این غذاها جلوگیری کند.
وی اظهار داشت: فلفل جزء غنیترین منبع
ویتامین C محسوب میشود و به دلیل دارا بودن ویتامین C در پیشگیری از سرماخوردگی مفید است.
این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: فلفل نه تنها به هضم غذا کمک میکند. بلکه ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را نیز کاهش میدهد و به دلیل خاصیت ضدباکتری میتواند از اسهال ممانعت به عمل آورد.
انتهای پیام/