کاروان ورزشی ایران امروز 12 مهر در روز پایانی مسابقات آسیایی اینچئون کره جنوبی در رشته كاراته به يك مدال برنز رسيد.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، امروز شنبه 12 مهر 1393 روز پایانی هفدهمین دوره رقابت های آسیایی اینچئون کره جنوبی است و ورزشکاران ایران در رشته کاراته به مصاف حریفان خود می روند تا شاید تعداد مدال های کاروان ورزشی ایران را در این دوره افزایش دهند.

12 مهر:

کاراته:

مردان 84 + کیلوگرم از ساعت 09:30، برنز ساعت 11:50، فینال ساعت 12:40،

زنان 50 کیلوگرم ( نسرین دوستی) از ساعت 09:30، برنز ساعت 12:10، فینال ساعت 12:50

مراسم اختتامیه

**گنج‌زاده با شکست برابر نماینده ژاپن از دور رقابتها کنار رفت

نماینده وزن ۸۴+کیلوگرم تیم ملی کاراته ایران با قبول شکست برابر حریف ژاپنی از دور رقابتها کنار رفت.

در روز پایانی هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون، سجاد گنج‌زاده، ملی‌پوش کاراته ایران در ورن 84+ کیلوگرم در دیدار اول خود به مصاف نماینده چین رفت و توانست با نتیجه 7 بر یک به پیروزی برسد.
وی در ادامه مسابقات و در مرحله یک‌چهارم نهایی برابر المولا از امارات قرار گرفت و توانست این حریف را هم با نتیجه 11 بر 4 شکست دهد تا به نیمه‌نهایی برسد.

وی در مرحله نیمه‌نهایی برابر حریفی از ژاپن قرار گرفت و با نتیجه 9 بر 6 با ناداوری بازنده شد و از دور رقابتها کنار رفت.

**نسرین دوستی برنز گرفت



 نماینده وزن 50- کیلوگرم کاراته زنان ایران مقابل حریف قرقیز پیروز شد و به مدال برنز رسید.

نسرین دوستی که در سومین مبارزه‌اش در بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون و در مرحله نیمه‌نهایی مقابل حریفی از قزاقستان با نتیجه 4 بر صفر شکست خورد و به فینال نرسید در مرحله شانس مجدد برابر حریفی از قرقیزستان قرار گرفت و با نتیجه شش بر یک پیروز شد.

دوستی با این برد به مدال برنز رسید تا آخرین مدال کاروان ایران هم بدست آید.

دوستی در مرحله یک چهارم  نهایی، کاراته‌کای اندونزیایی را با نتیجه 4 بر 3 شکست داد و به دیدار نیمه‌نهایی راه یافت.

دوستی در دیدار اولش هم مقابل ورزشکاری از کره شمالی با نتیجه 10 بر صفر به برتری رسیده بود.

**در پی موفقیت کاروان ورزشی اعزامی به بازیهای آسیایی اینچئون؛
بیانیه رئیس کمیته ملی المپیک به مردم عزیز و گرانقدر کشور عزیزمان ایران اسلامی



    
عید قربان، مجراى فیض الهى و بهانه عنایت رحمانى به بندگان مومن و مسلم و مطیع است و چه مرحمت خداوندی بیش از این که امروز در آوردگاه آسیایی ورزش، باز هم این جوانان ما هستند که افتخاری دیگر برای کشور عزیزمان به دست آورده اند.

اینک که در آستانه خداحافظی از بزرگ ترین رویداد ورزشی قاره کهن هستیم بر خود فرض می دانم تشکر خالصانه ای داشته باشم از آن ها که در این بیست روز پرهیجان و پیشتر، با تکیه بر اخلاق در راه موفقیت ماندگار فرزندان کشور از هیچ کوششی دریغ نکردند.

از دولت محترم که بزرگوارانه ، با علم به کمبودها به ورزش به عنوان مقوله ای اجتماعی و اثرگذار بیشترین بها را داد و دست خادمان مردم در کمیته ملی المپیک را به گرمی فشرد. بی شک اگر نبود نگاه سخاوتمندانه ریاست محترم جمهور و هیات دولت ، جایگاه فعلی ورزش مان آنی نبود که انتظار داشتیم و کسب عناوین پرافتخار فعلی را ، مرهون همین حمایت ها می دانیم.

از وزارت ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران که برادرانه در کنار ورزشکاران و مربیان و مدیران و مسئولان ، یک سال گذشته را به سالی پرتلاش برای کسب موفقیت کشورمان در بازیهای آسیایی اینچئون تبدیل کردند. از حمایت های بی دریغ وزیر محترم ورزش ، معاونین ایشان و مدیران این وزارتخانه که تا شروع مسابقات، در تمامی مراحل آماده سازی تیم ها ، کمیته ملی المپیک را یاری کردند کمال سپاس را داریم.

از مجموعه فدراسیون های ورزشی که به عنوان محور برنامه های تدوین شده برای تقویت تیم های ورزشی، ساختار پرتوانی را خلق کردند که نتیجه آن ، درخشندگی نام و اعتبار ایران در رده بندی نهایی تیم های شرکت کننده در بازیهای آسیایی بود.

سپاس ویژه از ورزشکاران و مربیان و کادر فنی تیم های شرکت کننده در بازیهای آسیایی ؛ که با تلاش دلیرانه خود بار دیگر پرچم پرافتخار کشورمان را در آوردگاه آسیایی به اهتزاز درآوردند. پهلوانانی که جانفشانی شان از اذهان پاک نخواهد شد و بی شک نقش اصلی در شادابی این روزهای جامعه را ایفا می کنند.

از رسانه ها ، این بازوان همراه ، دوستان مهربان و فعالان پرتلاش که با اطلاع رسانی شفاف و سالم ، آن چه امروز در اینچئون رخ می دهد را در نزدیک ترین زمان ممکن به اطلاع جامعه ای علاقه مند به ورزش می رسانند. سپاس ویژه از رسانه ملی ، که در راه انتقال و ثبت لحظات پرافتخار و تحسین برانگیز ، لحظه ای دریغ نکردند. بی شک تلاش بی وقفه اهالی خبر و رسانه ، ویترین همه ی آن چیزی بود که در اینچئون رخ داد و ثمره ی آن ، موجی از شور و نشاط در کشور بود.

و در پایان از مدیران و مسئولان محترم سفارت جمهوری اسلامی ایران در کره جنوبی ؛ که در روزهای پر نیاز ورزش به حضور متعهدانه یاران و همراهان ، برادرانه در کنار ما ، مشوقان واقعی تیم های ملی کشورمان محسوب می شدند.

مردم عزیز ، فهمیده و ورزش دوست ایران عزیز ؛

تلاش فرزندان شما در اینچئون، بار دیگر نشان داد با صرف صحیح فعل خواستن، کسب موفقیت دور از دسترس نیست و جوانان ما خواهند توانست با ادامه همین روند، ظرفیت های مدال آوری در دیگر رقابت های آسیایی و جهانی را بیش از پیش کنند. کمتر از دو سال دیگر ، جوانان غیور ایرانی بایستی در آوردگاه ریو ، تلاش برای افتخارآفرینی را بار دیگر مشق کنند و از امروز، برنامه های خادمان شما در کمیته ملی المپیک برای هر چه پربارتر شدن اعتبار و ارزش موفقیت های ورزشکاران ایرانی در المپیک 2016 تدوین می شود و این مهم ، ناشدنی است اگر دعای خیر ، همراهی ، همدلی و حمایت های جامعه ورزش دوست ایرانی ،همراه نباشد.

در این راه البته نباید از توانمندی های غیرقابل انکار بانوان ورزشکار کشورمان غافل شویم. در این دوره ، شیرزنان ورزشکار ایرانی نشان دادند با حمایت و توسعه و ترویج رشته های مختلف در حوزه زنان، می تواند بار مدال آوری در روزهای کم مدال را نیز بر دوش بکشند و این مهم به دست نمی آمد مگر با همت و تلاش و پشتکار ورزشکاران و برنامه ریزی هدفمند در جهت توسعه ورزش زنان.

مردم عزیز ، ورزش دوستان گران قدر ، همراهان ورزشکاران ایران

یک سال گذشته ، سال برنامه محوری مبتنی بر تدبیر و نگاه کارشناسی در ورزش کشور بود. در شرایطی که انتظار می رفت به واسطه تمام حواشی موجود و محدودیت های پیش روی کشورمان ، کاروان اعزامی به اینچئون نتواند انتظارات شما علاقه مندان راستین ورزش را تامین کند ، تدبیر اعزام کاروان کیفی به این مسابقات و سرمایه گذاری جز به جز نشان داد که می توان با نگاه خاص همراه با برنامه ، سالی آرام ، بدون دغدغه و پرتلاش را رقم زد و نتیجه هم همانی باشد که میلیون ها نفر انتظارش را دارند. از این حیث ، نگاه پرمهرتان را ارج می نهیم.در این دوره ، کاروان اعزامی کشورمان با کاهش چشمگیر در تعداد ورزشکار و مربی و همچنین اعتبارات دوره ای چهارساله همراه بود و البته نتیجه کسب شده رکوردی ماندگار و کم نظیر در تاریخ ورزش انقلاب شکوهمند اسلامی ایران. امیدواریم این رکورد ، در هر دوره شکسته شود و باز هم این ایران ما باشد که قله های موفقیت را طی می کند و جوانان ما ، الگوهای ورزشی ماندگار ورزش قاره کهن لقب بگیرند.

و در پایان به اطلاع می رسانم که پایان رقابت های اینچئون، برای خادمان شما در کمیته ملی المپیک ، پایان راه نیست و به واقع امروز ، آغاز حرکت به سمت کسب موفقیت در جاکارتای 2018 است. ورزشکاران، مربیان مدیران و مسئولان ورزش ، با شما عهدی دوباره می بندند تا از امروز برنامه ریزی برای کسب موفقیت های بیش از این را در بازیهای آسیایی اندونزی آغاز کرده و در این راه از هیج تلاشی فروگذار نباشند. و البته امید به دعای خیرتان که اگر نباشد ، هیچ تلاشی ثمره ای جز شکست نخواهد داشت.

همچنین جا دارد از تمامی همکاران خود در کمیته ملی المپیک که در این مدت بطور شبانه روزی در خدمت کاروان ورزشی بوده اند تقدیر و تشکر نمایم و برای این عزیزان در تمامی مراحل زندگیشان آرزوی موفقیت نمایم.

کیومرث هاشمی
رئیس کمیته ملی المپیک

**کاروان ورزشی ایران با طلای بانوان شروع کرد و با برنز بانوان به کار خود در بازیهای آسیایی اینچئون خاتمه داد؛
با کسب 21 مدال طلا رکورد طلای ایران در بازیهای آسیایی شکسته شد



   
کاروان ورزشی اعزامی کشورمان به بازیهای آسیایی 2014 اینچئون در حالی توانست پس از پیروزی انقلاب اسلامی رکورد طلاهای ایران را در این رقابتها بشکند که نسبت به دوره قبل حدود 100 ورزشکار کمتر به این بازیها اعزام کرده بود.

هفدهمین دوره بازیهای آسیایی اینچئون کره جنوبی در حالی امروز به اتمام رسید که ورزشکاران کشورمان در این دوره از بازیها با غیرت و تلاش مثال زدنی خود و در حالیکه کاروان کشورمان نسبت به دوره قبل بازیها حدود 100 ورزشکار کمتر اعزام کرده بود در خاتمه موفق به  کسب 21 مدال طلا، 18 نقره و 18برنز شد تا رکورد کسب طلای ایران را در بازیهای آسیایی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون بشکند.

ما در بازیهای آسیایی 2010 گوانگجو در حالی به بیست مدال طلا رسیدیم که کاروانمان با 362 ورزشکار در بازیها حضور یافته بود اما در این دوره با کاروان کیفی و تعداد 277 ورزشکار حضور یافت و توانست 57 مدال ارزشمند از جمله 21 طلا که اولین مدال طلای تاریخی رشته تیمی ( والیبال) را هم در خود داشت بدست آورد.

برای بررسی عملکرد کاروان ایران در بازی های آسیایی، باید ابتدا به این نکته توجه داشته باشیم که آیا می خواهیم نتایج را با دوره های قبل مقایسه کنیم یا این نتایج را نسبت به شرایطی که در چهار سال گذشته داشتیم، بررسی و در نهایت بگوییم که موفق بوده ایم یا اینکه موفقیت لازم را نداشته ایم.

اما چند نکته مهم و مثبت در خصوص نتایج بدست آمده در کاروان ورزشی ایران:

یکی از مهمترین مواردی که باید توجه زیادی به آن شود، چگونگی حضور بانوان ایرانی در این دوره بازی هاست. ما از روز اول و در شرایطی که در بخش مردان موفق به مدال نشده بودیم، توسط بانوان به مدال رسیدیم و بعد از چند مدال بانوان بود که مردان هم در رشته ووشو موفق به کسب مدال شدند.

 این نوع حضور بانوان حکایت از انگیزه بالای زنان ورزشکار ایرانی دارد که دیگر میدانهای بزرگ را برای خود دست نیافتنی نمی بینند و جالب است که وقتی مدالی را از دست می دادند، آنقدر ناراحت بودند که معلوم بود، در ذهن خود، خود را روی سکو تصور کرده اند که همین موضوع قابل توجه است. وقتی ما در رشته ای مثل دوومیدانی می بینیم که خانم ها طوسی و توکلی، تمام تلاششان را می کنند تا به مدال برسند، یعنی اینکه بعضی تابوهای ذهنی در ورزشکاران ما شکسته و آنها در رشته هایی که تا به این دوره بازی ها مدال نداشته ایم نیز دنبال مدال می گردند.

*اولین مدال دوومیدانی بانوان در تاریخ بازی های آسیایی که توسط خانم لیلا رجبی در دوومیدانی به دست آمد، مدال بسیار با ارزشی است که با سرمایه گذاری و برنامه ریزی مطلوب و برپایی اردوهای منظم به دست آمده است.

*تیم کبدی بانوان که در دوره گذشته به مدال برنز بازی ها رسیده بود، در این دوره به فینال رسید و برای مدال طلا جنگید؛ آنهم در شرایطی که می دانیم چه لابی های قوی در فدراسیون جهانی و آسیایی این رشته وجود دارد اما بانوان ایرانی بدون هیچ نگرانی از ابتدا با این هدف پا به رقابت گذاشتند که به فینال برسند و این اتفاق ارزشمندی است.

*ما در دوره گذشته بازی های آسیایی در بخش بانوان به یک طلا رسیده بودیم اما در این دوره تعداد طلای بانوان افزایش پیدا کرد که این می تواند پیغام های زیادی را برای ما داشته باشد و کمک کند به اینکه توجه بیشتری به ورزش زنان صوررت گیرد.

*اخلاق و رفتار حرفه ای و مطابق با ارزش های دینی بانوان، نکته  دیگری است که در این بازی ها به چشم آمد و توجه رسانه های خارجی را به حضور بانوان مسلمان ایرانی جلب کرد به شکلی که در هر میدانی که بانوان ما با پوشش اسلامی حاضر بودند، شاهد واکنش مثبت از سوی رسانه ها  و مدیران خارجی  بودیم که این نوع توجه و انعکاس عملکرد مثبت بانوان محجبه ایرانی می تواند در فضای رسانه ای بین المللی تاثیر مثبتی را برای کشور به همراه داشته باشد.

*علاوه بر مواردی که در مورد خانم ها مطرح است، ما می بینیم که در کاروان مان نیز نتایجی به دست آمده که قابل توجه است. وقتی ما در تیراندازی برای اولین بار به مدال طلا می رسیم آنهم در شرایطی که رقیب ورزشکار ما یک قهرمان رقابت های جهانی و یک قهرمان المپیک است؛ یعنی اینکه می توانیم در رشته پرمدالی مثل تیراندازی، سهم خود را بیشتر کنیم.
یا مثلا زمانیکه می بینیم در رشته کامپوند و در اولین دوره حضور صاحب مدال طلا می شویم یا حتی در دوچرخه سواری بعد از یک فاصله چند ساله روی سکوی اول می ایستیم، یعنی اینکه اتفاق های مثبتی در کاروان ایران افتاده است.

*یکی دیگر از ویژگی های این دوره کاروان، حضور تعدادی از ورزشکاران کم سن و سال در رشته های مختلف است که نوید این را می دهد در دوره های بعد به موفقیت برسند. در رشته های شنا، تیراندازی (بخش های مختلف) که از رشته های پرمدال هستند، شاهد حضور این بچه ها هستیم که اینها به امید خدا برای چهار سال بعد که تازه به سن 18 سالگی یا نهایتا 20 سالگی می رسند، در شرایطی در بازی های آسیایی شرکت می کنند که تجربه حضور در بازی ها را دارند و در صورت توجه لازم می توانند به موفقیت های خوبی برسند.

*در بوکس با وجود تمام ناداوری هایی که صورت گرفت، توانستیم  دو نماینده در فینال داشته باشیم که این نشان دهنده تلاش بچه های ایران است که اگر هم بدانند سدی به نام داوری در پیش دارند، اما تلاش خود را انجام می دهند.

*با وجود تمام مشکلاتی که داشتیم و محدودیت های مالی که برای کمیته ملی المپیک پیش آمد، سعی شد شرایطی به وجود بیاید که ورزشکاران این مشکلات را احساس نکنند و حتی تا اخرین لحظه هم تلاش شد تا از لحاظ مالی شرایطی به وجود بیاید که ورزشکار بداند، مورد توجه است. (اشاره به مبالغی که  در بدو ورود به ورزشکاران هدیه شد و پادش هایی که در شب مدال آوری شان پرداخت شد)

*وقتی با ورزشکاران صحبت می کنیم، آنها از اینکه مدام به اردوهایشان سرکشی شده، راضی اند. حتی احسان حدادی تاکید کرد که در تمام دوران ورزشی اش این برای اولین بار بود که مسوولان برای دیدن تمریناتش در فصل بدنسازی، به شهر دیگری می روند و حرفش را می شنوند که این موضوع نشان دهنده تعامل خوب بین کمیته ملی المپیک و ورزشکاران و مدال آوران است.

علاوه بر اینها کاروان ورزشی ایران در اینچئون توانست رکورد مدالهای طلای ایران در بازیهای آسیایی را بشکند. ما فقط یک بار آنهم در زمانی که خودمان میزبان بازیهای آسیایی بودیم توانستیم تعداد مدال طلای بیشتری نسبت به این دوره داشته باشیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار