فرشچی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد
فرشچی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد
پروین فرشچی معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران درباره انتقال آب دریای خزر به مناطق خشک عنوان کرد: انتقال آب خزر به مناطق خشک چون فلات مرکزی و دریاچه ارومیه حرکت مناسبی نیست زیرا این کار تبعات سیاسی اجتماعی و اقتصادی فراوانی به همراه خواهد داشت به گونه ای که بعدها شاید از انجام این عمل پشیمان شویم.
وی درباره انتقال آب دریای خزر به عنوان یک راه حل برای رفع خشکی سالی اظهار داشت: انتقال آب دریای خزر به دریاچه ارومیه و فلات مرکزی برای رفع خشکسالی باید به عنوان آخرین راه حل استفاده شود.
وی در ادامه افزود: برای رفع خشک سالی باید همه راه حلهای موجود را امتحان کنیم و در آخر هیچ کدام راهگشا نبود به انتقال آب دریای خزر فکر کنیم.
فرشچی در ادامه درباره اهمیت ویژه انتقال آب دریای خزر تصریح کرد: انتقال آب دریای خزر به مناطق خشک مطالعه دقت و بررسی فراوانی را میطلبد در این راستا باید ارزیابیهای زیست محیطی گستردهای انجام شود.
معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست در ادامه به این نکته اشاره کرد: مطالعاتی که باید در این حوزه صورت بگیرد پیرامون تعیین نوع دستگاههای آب شیرین کن و نحوه انتقال آب با توجه به تفاوت ارتفاع دریا از سطح مناطق خشک باشد.
وی در پایان گفت: مسلما انتقال آب به مناطق خشک اثراتی را بر روی خاک و جنگلهایی که در مسیر عبور آنها هستند میگذرد بنابراین باید به انتقال آب دریای خزر به مناطق خشک بیشتر فکر کنیم.
*مخالفت سازمان محیط زیست با انتقال آب دریای خزر داوود میر شکار مدیر زیست بوم و آکوبیولوژی دریای خزر درباره انتقال آب دریا خزر گفت: زیست بومهایی که در دریای خزر زندگی میکنند اگر وارد دریاچه ارومیه شوند به طور حتم سرنوشت انسان نامعلوم خواهد شد.
وی در ادامه اظهار داشت: انتقال آب دریا خزر به دریاچه ارومیه نیاز به تحقیقات دقیق علمی دارد و صرف مدت زمان کوتاهی نمیتوان به این عمل اقدام کرد.
میر شکار در ادامه درباره رویکرد سازمان محیط زیست نسبت به انتقال آب دریا خزر افزود: سازمان محیط زیست با انتقال آب دریای خزر مخالف است.
انتهای پیام/
بابا آمریکایی ها از اقیانوس آب کشیدن آوردن لاسفگاس چون منطقه ی اونجا بیابونی بود الان بعد سی چهل سال آب و هوای اونجا کلی تغییر کرده،یه کم تحقیق هم به قرآن بد نیست به ولله بد نیست
شایدم بعضیا چون توی دوره مدیریتی خودشون افتتاح نمیشه به اینجور کارای بلند مدت با اینکه مفیده دست نمیزنن
در کشور ما افرادی حاضرند مردم ایراند را فدای دیگران که برای سلامتی ما اهمتی نمیدهند بکنند
یادمه در طرح انتقال اب خلیج فار به فلات مرکزی ایران هم همین اقایون اعتراص کردن در حالی باعث اشتغال و افزایش توریسم و... می شود
اخه با شکم خالی ....
با بیماری حاصل از غبار دریاچه ...
این اقایون جوش چی رو میزنن
تاریخ قضاوت خواهد کرد . اینها چه از محیط زیست میدانند که هر کار ملی میخواهد بشود با سد محیط زیست روبرو میشود
یکی از معروفترین نمازهای باران در تاریخ معاصر ما، نماز آیة الله العظمی سید محمد تقی خوانساری(رحمة الله علیه)است.
نوشتهاند که در سال ۱۳۶۳ قمری، همان سالی که متفقین، ایران را اشغال کرده بودند، در قم باران نبارید و باغها و مزارع خشکید و خطر قحطی و خشکسالی مردم قم را تهدید میکرد.
آن مرجع بزرگوار، دو روز متوالی برای نماز باران به بیابانهای اطراف قم رفت، این حرکت، گرچه مورد استهزاء غیر معتقدان به امور معنوی و غیبی بود، ولی در روز دوم، چنان باران آمد که سیلها روان شد و جویبارها به راه افتاد واین از آثار انفاس قدسی آن مرد الهی بود. [۱۲]
قبر آن مرحوم، در حرم حضرت معصومه -علیهالسلام- است.
نوشته شده در چهارشنبه نهم مهر 1393ساعت 9:37 توسط محمد شرافت| نظر بدهيد |
به این آقای روشنفکر بگید که دریای خزر از بالا به اقیانوس وصل است.آبش تمام نمیشود.تازه روسیه از خداشه که آب دریای خزر به یه جایی بریزد تا از طریق همان تنگه بتواند تولید برق کند.(پس میتوان از روسیه هم کمک گرفت)
در ضمن آب خزر 300 متر بالای سطح آبهاست ولی کویر 30 متر .پس نیازی به موتور بالا آوردن آب نیست و آب به سادگی سرازیر میشود.(گفته یکی از محققان)
به زودی طوفان نمک دریاچه اورومیه به پایتخت هم میرسد.
لطفا اطلاع رسانی کنید