وی گفت : شهرستانهای بندرعباس
،میناب و رودان مهم ترین قطب های تولید پیاز در استان هستند.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : نشا پیاز های کشت شده از شهرستان حاجی آباد و در ۳ نوع سفید ، زرد و قرمز هیبریدی زودرس تامین می شود.
صادقی افزود: زودرس بودن و کیفیت بالای این محصول زمستانی باعث شده تا هرمزگان رتبه نخست کشت پیاز درکشور را به خود اختصاص دهد.
فصل کشت پیاز در هرمزگان از اوایل مهر آغاز و تا آبانماه ادامه دارد.
همچنین فصل برداشت این محصول نیز از اواسط بهمن آغاز و تا اواسط خرداد ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
انتهای خبر/ش