۲- CT Scanner: در سال ۱۹۷۱ یک مهندس انگلیسی با نام «گودفری هونسفیلد» نخستین دستگاه CT Scanner را برای عکسبرداری از مغز طراحی کرد. هفت سال بعد، وی نایل به دریافت جایزه نوبل نیز شد. دستگاه CT Scanner را رنسانس در رادیولوژی تلقی میکنند که از زمان اختراع تا کنون، جان میلیونها تن را نجات داده است.
۳ – CRT یا Continuously Regenerated Trap: این فنآوری به کامیونها و اتوبوسهای دیزل این اجازه را میدهد آلودگی که از موتورهای آنها به راه میافتد، کنترل کنند. این ابزار توسط «جانسون ماتی» در سال ۲۰۰ طراحی شد.
۴ ـ تکنولوژی CDT: در سال ۱۹۸۹ محققان دانشگاه کمبریج دریافتند، اگر جریان الکتریکی را از میان برخی خواص پلیمری بگذرانند، آنها به دیودهای نورانی تبدیل میشوند؛ بنابراین، Cambridge Display Technology در سال ۱۹۹۲ تجاریسازی شد و اکنون در نسل جدیدی از پنلها به کار گرفته میشود.
۵ ـ اسکنر Optos PLC: «داگلاس اندرسون» پس از آنکه فرزندش ناباورانه بینایی یکی از چشمهایش را از دست داد، این اسکنر لیزری را برای تشخیص بیماریهای نادر چشمی در سال ۲۰۰۶ اختراع کرد. هماکنون این ابزار در ۶۵۰۰ نقطه سراسر جهان مورد استفاده است.
۶ ـ i-LIMB Hand: در واقع i-LIMB Hand همانند یک دست واقعی عمل میکند. فنآوری اصلی به کار رفته در این ابزار، مربوط به وضعیت Multi-Articulating در انگشتان آن میشود که اجازه میدهد، دقیقا همانند انگشتان واقعی عمل کنند. این دست توسط تیمی برجسته از محققان و دانشمندان علم پزشکی و الکترونیک و رایانه در سال ۲۰۰۸ طراحی شده است.
۷ ـ مکعب آب ppپکن: رقابتهای شنای المپیک ۲۰۰۸ پکن در محلی برگزار شد که به دلیل تکنولوژی به کار رفته در ساخت آن، یکی از اختراعات پیشرو لقب گرفته است. در طراحی این ساختمان مکعب، مفاهیم Virtual Prototyping به کار گرفته شده که پس از خود، رهیافتی جدید در طراحی پیش گذاشت.
۸ ـ BGAN: در سال ۲۰۱۰ شرکت Inmarsat اقدام به پایهگذاری BGAN یا Broadband Global Area Network کرد که شبکه نسل سوم اینترنت یا ۳G را ارائه نمود. از این سرویس بعدا بسیاری از شبکههای تلویزیونی استفاده کردند.