به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در سال های اخیر با پیشرفت تکنولوژی شاهد رشد بسیار و تنوع گوشی های همراه در شهر تهران شدیم.
دنیای رقابت تلفن همراه به جایی رسیده که هر روز شاهد ورود گوشیهای همراه با کارایی بهتر نسبت به گوشیهای نسل قبلشان هستیم.
به طبع پیشرفت و افزایش کارایی گوشیهای همراه علاقمندان بسیاری را جذب خود میکند و باعث ایجاد بازار گرم خرید و فروش این تکنولوژی منحصر به فرد میشود.
به طوری که پای سودجویان و دلالان به بازار گرم خرید و فروش گوشیهای همراه باز می شود و هر کدام سعی در کسب سود بیشتر از این بازار هستند.
این روزها تب بازارهای فروش تلفن همراه آن قدر زیاد است که به روی خط تهران پنج شنبه این هفته آمده است.
روی خط تهران این بار به بازارهای فروش تلفن همراه در تهران می رود تا پیگیر این موضوع از نزدیک شود.
حدود 90درصد تلفنهای همراه در مرکز فروش تلفن همراه تهران قاچاق است یک تلفن همراه با چند قیمت مختلف که فروشندهها آن را مصوب می کنند به فروش می رسد.
سی پلاس با چند قیمت متغیر شامل 3میلیون و 500تومان، 4میلیون و 200تومان و 3میلیون و 790تومان به فروش میرود.
گوشیهایی که حتی در کشور سازندهشان مجاز نیستند دربازارهای موبایل تهران آشکارا و با قیمتهای نجومی به فروش میرسند.
قیمتهای خرید و فروش برخی از تلفن های همراه از 6میلیون تومان با 12میلیون تومان است.
گارانتیهای گوشی های همراه را نیز فروشنده به مشتریان میفروشد.
موضوع را به اتحادیه صوت و تصویر موبایل کشور در میان گذاشتیم.
ابراهیم دروسپی رئیس اتحادیه صوت و تصویر موبایل کشور در پاسخ گفت: قیمت لوازم جانبی و صفر تا صد گوشیهای همراه در دست فروشندههاست.
تعرفهگوشیهای همراه 6درصد اعلام شده و تعرفه قانونی 8درصد است اگر 6درصد تعرفه گوشیهای همراه صفر شود بار مالی دولت منفی می شود مالیات را بر ارزش افزوده قانونی پرداخت میشود و این بازار نابسامان ساماندهی خواهد شد.
بازارنابسامان خرید و فروش گوشیهای همراه میان فروشندگانی است که پروانه کسب ندارند.
موضوع را پیگیری خواهیم کرد واین قول را به شهروندان می دهیم که با فروشندگان و صاحبان مغازههای متخلف خریدو فروش گوشیهای همراه برخورد جدی کنیم و این صنف را ساماندهی خواهیم کرد.
*حکایت میدان چهل ستون شهید رستگار به کجا میرسد؟ مشکلات تردد خودروها و ناتمام بودن برخی از طرحهای عمرانی در شهر تهران یکی از دغدغههای بزرگ شهروندان این شهر پر رفت و آمد است.
این بار نیز اهالی میدان شهید رستگار درکمربندی دوم تهران به روی خط تهران آمدند و گله دارند سال هاست میدان شهید رستگار به حال خود رها شده و باعث ایجاد مشکلات بسیاری برای شهروندان شده است.
حدود سه تا چهار است که ستونهای بسیاری در این میدان به حال خود رها شدهاند و باعث ایجاد میدان چهل ستون و سیم های بد منظر این میدان ومعابر منتهی به آن شدند.
سوانح رانندگی بسیاری میان خودروهای سبک وسنگین حامل بار سیمان رخ میدهد این محور بعد از بزرگراه آزادگان پر رفت وآمدترین محور ترانزیتی تهران است که از شمال به بزرگراه امام رضا(ع) و از جنوب به جادههای ورامین، قم و ساوه منتهی میشود.
روی خط تهران پیگیر این موضوع خواهد شد وامیدواریم مسئولان چارهای برای رفع این معضل بزرگ بیاندیشند.
*رویای استخدام مربیان پیش دبستانی کی به حقیقت می رسد؟ در سال های اخیر اعلام شد مربیان پیش دبستانی می توانند در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنند.
اما پس از گذشت چند سال هنوز از این آزمون خبری نشده است.
این بار نیز مربیان پیش دبستانی به روی خط تهران آمدند تا چاره ای برای رفع مشکلشان اندیشیده شود.
موضوع را با کمیسیون آموزش وتحقیقات درمیان گذاشتیم.
محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات در پاسخ گفت: نامهای تهیه کردیم خطاب به سیاست مجلس شورای اسلامی و در آن یادآور شدیم اواخر مهر ماه آخرین مهلت دو ساله ای است که قانون اجازه داده برای برگزاری این آزمون که در قانون سال 91 پیش بینی شده بود مسئولان هر چه سریعتر اقدام کنند.
اعلام شد که این آزمون برگزار نمیشود.
حوزه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و وزارت آموزش و پرورش با انجام این قانون موافقند.
انتهای پیام/