افراد با طبع سرد و گرم، نیازهای تغذیه‌ای متفاوتی دارند و مصرف نوع گوشت در افراد سرد مزاج یکی از مسائل مهم در تغذیه این نوع افراد است.

دکتر محمد باقر مینایی، متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: طبع افراد در سنین میانسالی و پیری به سمت سرد مزاجی متمایل می‌شود. بنابراین نوع تغذیه این گروه اهمیت زیادی دارد. یکی از نیازهای تغذیه‌ای تأمین پروتئین‌ رزوانه، با مصرف گوشت است که البته طبع انواع گوشت متفاوت است.

دکتر مینایی گفت: عموم مردم از گوشت گوساله، گاو و گوسفند استفاده می‌کنند که طبع سرد دارد و تشدید کننده ضعف و بیماری در افراد است.
ضمن اینکه در افراد جوان در حالت سلامت نباید طبع سرد وجود داشته باشد و جوان به طور ذاتی گرم مزاج است و سرد مزاجی در جوان بیماری محسوب می‌شود.

وی افزود: فصل پاییز سرد و خشک است و مشکلاتی چون درد مفاصل، ناراحتی ریوی، سرفه، سردرد، یبوست و تغییر رنگ پوست با مصرف گوشت‌های سرد مزاج تشدید پیدا می‌کند و برای از بین بردن طبع سرد گوشت بهتر است انواع حبوبات مخصوصا نخود پخته شود، حبوبات با طبع گرم ایجاد تعادل می‌کند.

این متخصص طب سنتی گفت: گوشت‌های پرورشی چون شترمرغ و بلدرچین، مانند گوشت مرغ طبع سرد دارند. گوشت گردن گوسفند، کتف گوسفند و قلوه‌گاه گوسفند طبع گرم دارد و بزغاله هم دارای طبع گرم است و بسیار سریع الهضم می‌باشد و برای رفع سردی مزاج بسیار مفید است.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار