مدیرکل شیلات کرمانشاه گفت: باتوجه به تولید 12.1 تن انواع ماهیان خاویاری در کرمانشاه پیش بینی می شود امسال بین 18 تا 20 تن گوشت ماهیان خاویاری در استان تولید شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛ کیومرث شهبازی گفت: باتوجه به پیشتازی کرمانشاه در تولید ماهیان خاویاری این پتانسیل را دارد که به قطب ماهیان خاویاری تبدیل شود

وی گفت: سال های پیش سالانه 50 تن خاویار از دریای خزر استحصال می شدکه این رقم در شرایط کنونی تقریبا نزدیک به صفر است

شهبازی افزود: با توجه به واردات بین پنج تا شش گونه از ماهیان خاویاری دریای خزر به استان سال گذشته بیشترین میزان ماهی مولد را تحویل انستیتو بین المللی ماهیان خاویاری گیلان دادیم که این رقم به بیش از 80 قطعه رسید.



انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.