به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران مجید قدمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در مراسم افتتاحیه بزرگترین و مجهزترین پروژه آموزش و پرورش دانشآموزان استثنایی گفت: در فضای تعلیم و تربیت اگر در توانمندیها تکیه کنیم معجزه میبینیم زیرا تفاوتهای فردی از ویژگیهای خلقت است و وقتی این تفاوت معنا دارتر میشودکه برخی به سمت معلولیت بروند اما اگر با عشق به این موضوع نگاه کنیم به سمت تواناییها میرویم.
وی با اشاره به اینکه معلمی در مدارس استثنایی کاری بسیار دشوار است و معلمان باید مخاطب خود را به خوبی بشناسند افزود: در این حوزه باید نیروی قوی تربیت کنیم و کلاسهایی با 5 و 6 دانشآموز داشته باشیم.
قدمی با بیان اینکه دانشآموزان استثنایی بین 4 تا 5 برابر یک دانشآموز عادی هزینه دارند تصریح کرد: در حوزه معلولیت باید فرهنگسازی کنیم و سپس وارد عمل شده و خدمات ارائه دهیم.همچنین هم اکنون در سن 6 سال تمام خدمات ارائه میدهیم درحالی که باید دو سال زودتر این کار را شروع کرده و خدمات توانبخشی به این دانشآموزان ارائه کنیم و آنان را برای آموزش رسمی آماده سازیم.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به اینکه در سازمان آموزش و پرورش استثنایی نزدیک به 72 هزار دانشآموز در سیستم جداسازی و38هزار دانش آموز در سیستم فراگیر مشغول به تحصیل هستند اضافه کرد رویکرد ما باید فراگیر سازی باشد و جایگاه دانشآموزان استثنایی در مدارس عادی است و چنانچه نتوانیم در مدارس عادی برای آنها بستر سازی کنیم ناگزیریم در مدارس استثنایی آنها را پوشش دهیم.
قدمی با بیان اینکه هر مدرسهای که ساخته میشود باید برای دانشآموز استثنایی نیز مناسب سازی شود افزود: نگهداری این مدارس هزینه بالایی دارد چرا که هزینه آب،برق و گاز این مدارس چیزی حدود 4 تا 5 میلیون تومان در ماه است بنابراین باید نظام مدیریت این مدرسه به سمت هیئت امنایی برود.
انتهای پیام/