به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، نگاهداری ضمن اظهار خرسندی از افزایش تبادلات علمی میان ایران و دانشگاه های ژاپن گفت: مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران به عنوان متولی اصلی پروژه های تحقیقاتی در حوزه مدیریت شهری تهران است و از انجام کارهای مطالعاتی به صورت مشترک استقبال می نماید .
نگاهداری تصریح کرد با توجه به رویکرد شهرداری تهران در سال های اخیر و تمرکز بر مسائل فرهنگی و اجتماعی ما آمادگی تعامل با دانشگاه فوجی را داریم و علاقمند هستیم که در حوزه های نرم افزاری و سخت افزاری با یکدیگر همکاری داشته باشیم .
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با اشاره به برخی فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی افزود : برگزاری جشنواره برترین های پژوهش و نوآوری مدیریت شهری و هم چنین نمایشگاه فناور ی های نوین مدیریت شهری بستر مناسبی برای همکاری های فیمابین خواهد بود و دانشگاه فوجی و انستیتو معماری ژاپن می توانند در این حوزه ما با همکاری متقابل داشته باشند و برای شروع کار می توانید آثار علمی برتر خود را به جشنواره هفتم ارسال نموده و در پنل های آموزشی شرکت کنید .
در این دیدار ریچی میاک قائم مقام دانشگاه ژاپن نیز ضمن اظهار خوشحالی از حضور در ایران گفت :ایران رشد خوبی در سال های اخیر داشته است و خیلی خوشحال هستم که زمینه همکاری است و ایران و ژاپن به لحاظ فرهنگی اشتراکات زیادی دارند و همین امر شرایط را برای ادامه تعامل و همکاری فراهم می سازد.
وی عنوان کرد : از دید گاه معماری معاصر ،ایران معماری جذابی دارد و ما نیز تجربه های فراوانی در این حوزه ها داریم که می توانیم با یکدیگر کار کنیم .
عضو هیئت مدیره انستیتو معماری ژاپن تصریح کرد که سیاست ما همکاری های مشترک با کشورها است و ما در این خصوص آمادگی همکاری با ایران را در حوزه های مختلف داریم ودر آینده نزدیک موضوعات را بررسی می کنیم و مواردی را که امکان همکاری وجود داشته باشد را مطرح خواهیم کرد.
علی فرهادی معاون علم و فناوری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران نیز در این دیدار بر وجود زمینه های فرهنگی و تاریخی برای توسعه همکاری های علمی تاکید کرد .
معاون علم و فناوری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران ضمن استقبال از همکاری های فیمابین با دانشگاه فوجی ژاپن گفت : کشور ایران به لحاظ زمینه های فرهنگی و تاریخی غنی است و شهر تهران نیز با داشتن ظرفیت تاریخی عامل مهمی برای گسترش همکاری های فیمابین خواهد بود .
وی در خصوص سطح مراودات علمی تصریح کرد: ظرفیت های همکاری دو کشور خیلی بالاتر از سطح فعلی است و با توجه به شرایط جغرافیایی و هم چنین سیاسی ما می توانیم شاهد افزایش سطح همکاری ها باشیم .