در جامعه‌ای که افسردگی شیوع پیدا کند به تدریج سقوط و تنزل در جامعه رواج پیدا می‌کند و افراد حتی جوان‌ها هم بدون انگیزه به زندگی عادی خود می‌پردازند.

شهرام وزیری روان‌پزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: وقتی صحبت از علت بعضی از اختلالات و یا بیماری‌ها می‌شود همیشه یک سوق ذهن به سوی ارث و ژنتیک متمایل می‌شود.

وی افزود: اگر به سیستم عصبی دقت کنید به این نتیجه دست می‌یابید که یک فرد سالم و تندرست همه‌ی علائم زیستی خود را به شکل متعارف و به میزان متعادل بروز می‌کند. یعنی به اندازه می‌خندد، به اندازه می‌گرید، در زمان مشخص عصبانی می‌شود و به بهترین شکل می‌تواند خشم و عصبانیت خود را کنترل کند. اما در بعضی از افراد این تعادل به سمت افراط و تفریط پیش می‌رود. یعنی یا مسئله به حدی برایش اهمیت پیدا می‌کند که زندگی را برایش مختل می‌کند و یا تا حدی بی‌اهمیت می‌شود که روال زندگی را به سمت سکون سوق می‌دهد.

وزیری اذعان داشت: بی‌تفاوتی و بی‌اهمیتی در موضوعات بسیار مهم زندگی، فرد را به سمت افسردگی پیش می‌برد. برای بروز افسردگی عواملی همچون شرایط فردی و اجتماعی بسیار تأثیرگذارند.

این روان‌پزشک در پایان گفت: خانواده‌ی یک فرد افسرده باید حتی‌الامکان شادی را برای او به ارمغان بیاورند و با کمک روانشناس زندگی او را به شرایط عادی برگردانند. چرا که جامعه‌ای که آمار افسردگی در آن افزایش یابد، جامعه‌ای خواهد بود که رو به رکود و سقوط فکری و اجتماعی پیش می‌رود.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.