به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان اعتقاد دارند مصرف چای به میزان ۲ الی ۳ لیوان در طول روز میتواند تا ۳۷ درصد مانع از بروز انواع شکستگیها بویژه شکستگی لگن در افراد سالمند شود.
گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند مواد شیمیایی موجود در چای گیاهی میتواند سبب ساخت سلولهای استخوانی جدید در بدن و جلوگیری از نازکی و پوک شدن استخوانها شود.
کارشناسان وجود موادی مانند فلوراید، کلسیم و همینطور مواد شیمیایی مشهور به فلاونوئیدها را در ساختار چای برای حفظ سلامت استخوانها بسیار مفید میدانند.
کارشناسان همچنین مصرف عصاره مالت را همانند چای در جلوگیری از نازک شدن و شکستگی در استخوانها مفید میدانند.
انتهای پیام/