مصرف فراوان سیگار، مصرف کم سبزیجات و میوه، فعالیت بدنی کم، فشار خون بالا و وزن بالا، ۵ شاخص مهمی است که در بالا رفتن آمار سرطان تاثیر گذاشته است .

به گزارشحوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران  به نقل از روابط عمومی شبکه سه؛ سومین عامل مرگ‌ومیر در كشور سرطان است، طبق آمار ثبت سرطان در دنیا، میزان ابتلا به سرطان تا سال 2020 بالا می‌رود و بیشترین میزان در كشورهای در حال توسعه رخ می‌دهد، یعنی حدود 70 درصد، عواملی مانند آلودگی هوا، استرس‌ها، موادغذایی نامناسب و صنعتی شدن جوامع جزو عوامل خطر ابتلا به سرطان هستند و كشورهای در حال توسعه هنوز نتوانسته‌اند این عوامل را كنترل كنند. به همین دلیل مرگ‌ومیر ناشی از سرطان در كشورهای در حال توسعه نیز بیشتر است و این روند روبه‌رشد سرطان هم در میان مردان و هم در میان زنان مشاهده می‌شود.

بنابراین گزارش، پیش‌بینی می‌شود به دلیل افزایش امید به زندگی و سالمند شدن جمعیت و دور شدن از محیط پاك و بدون آلاینده‌های صنعتی، موارد بروز سرطان در آینده افزایش پیدا کند. اما نكته مهم در این بین، اطلاع‌رسانی در مورد راه‌های پیشگیری و شناساندن عوامل خطر به‌خصوص به زنان است.یكی از سرطان های شایع ، سرطان پستان است و گفته می‌شود سن ابتلا به‌ آن در بین زنان ایرانی 7 سال پایین‌تر از كشورهای غربی است و علت آن ساختار جمعیتی و هرم سنی كشور نسبت به كشورهای دیگر است.

براساس این گزارش، جمعیت كشور ما جوان است و به همین دلیل زنانی كه به سرطان پستان مبتلا می‌شوند، جوان‌تر هستند و از آنجا كه غده سرطانی در سینه معمولا بدون درد است و تا زمانی كه معاینه انجام شود، قابل‌تشخیص نخواهد بود، مورد توجه بیمار قرار نمی‌گیرد، در صورتی كه اگر سطح آگاهی زنان در مورد علایم بیماری بالا باشد، به موقع مراجعه می‌كنند و پاسخ به درمان نیز بهتر خواهد بود وحتی می توان ازابتلا به آن نیز جلوگیری کرد و این اهمیت اطلاع رسانی منظم را نشان می دهد. به این منظور" سلامت باشید" میزبان دکتر لعبت گرانپایه متخصص جراحی عمومی است تا از طریق ارائه راهکارهای مناسب پیشگیری بتوان از بروز این بیماری جلوگیری کرد .

بنابراین گزارش؛ روش های درمان از جمله محور های گفت و گو با دکتر گرانپایه است . پیش از این به دلیل اهمیت این موضوع و درخواست مخاطبین "سلامت باشید" بارها به این موضوع پرداخته بود .

گفتنی است؛ سلامت باشید کاری است از گروه دانش و اقتصاد شبکه سه سیما که هر روز بجز ساعت 9:00 از شبکه سه سیما پخش می شود.

انتهای پیام


برچسب ها: سلامت ، سرطان ، شبکه ، سه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار