معاون حقوقی رئیس‌جمهور با بیان باید از گفتمان اعتدال بدون هیچ‌گونه افراط و تفریطی حمایت کرد گفت:خشونت و افراطی گری خطری برای امنیت همه انسانها است.

به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، الهام امین زاده معاون حقوقی رییس‌جمهوری روز سه‌شنبه در کنفرانس جهان علیه خشونت و افراطی‌گری که در دانشگاه تهران برگزار شد، تصریح کرد: خشونت و افراطی گری خطری  برای صلح ، امنیت و رفاه همه انسانها است و مبارزه با آن، همکاری همه کشورها را می طلبد.
 
الهام امین‌زاده با بیان اینکه در شرایط امروز باید جهانی بیندیشیم و جهانی عمل کنیم و از تفکر محلی و منطقه ای دست برداریم، گفت: امیدواریم در کشورهای مختلف جهان، شاهد همایش‌هایی باشیم که فرهنگ مقابله با افراط و خشونت را نهادینه می‌کند.
 
وی با بیان اینکه فعالیت نخبگان باید در راستای صلح باشد نه برای جنگ و خشونت ، افزود: باید امید به ترجیح گفت‌وگو بر ستیز و اعتدال بر افراط داشته باشیم.
 
معاون حقوقی رییس‌جمهوری با اشاره به ریشه های افراطی گری و خشونت، تصریح کرد: تمام ادیان، انسانها را به صلح و دوستی سفارش می کنند و آنچه که به افراط‌، خشونت و اختلاف بین مذاهب و قومیت‌ها دامن می‌زند، ابزارهای کهنه و ناکارآمد قدرتهای سلطه گر است.
 
امین‌زاده با طرح این سوال که «آیا امنیت تجزیه‌پذیر است؟ و اگر در بخشی از جهان شاهد کشتار کودکان، زنان و افراد غیرنظامی هستیم، آیا می‌توان در گوشه‌ای از جهان حرف از امنیت، رفاه، صلح و دوستی زد؟» خاطر نشان کرد: امنیت جهانی یک امر وابسته و پیوسته است. اگر جایی امنیت به خطر بیفتد، قطعاً ‌این امنیت در جای دیگر نیز به خطر می‌افتد.
 
معاون حقوقی رییس‌جمهوری ادامه داد: تهییج و تحریک افراطیون جهت اسلام‌هراسی و اسلام‌هراسی به اسلام ستیزی و نفرت از اسلام، نتیجه ای برای بانیان آن نخواهد داشت.
 
امین‌زاده با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر تعامل سازنده و مبارزه با خشونت و افراطی‌گری یک مسیر جدیدی را ترسیم کرده، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همیشه مدافع تنوع فرهنگی و احترام به حق تعیین سرنوشت ملت‌ها بوده و حق استقلال سیاسی ملت‌ها و کشورها را محترم شناخته است.
 
معاون حقوقی رییس‌جمهوری با اشاره به اینکه باید در گفتمان حضور و در مسایل منطقه و جهان مشارکت داشته باشیم، گفت: این حضور و گفتمان برای این است که در دین ما میانه‌روی و اعتدال جزو اصول بوده و در همه امور فردی و اجتماعی پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) همگی به میانه روی سفارش کردند.
 
وی ادامه داد: آنچه که حضرت رسول(ص) به عنوان اسوه حسنه به ما آموخته تبعیت از اعتدال و میانه‌روی است و امروز باید از گفتمان اعتدال بدون هیچ‌گونه افراط و تفریطی حمایت کرد.
 
انتهای پیام/
-
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار