حمیدعبدی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذایی نظیر فست فودها از جمله خوراکیهای محرکزا و آزاردهنده است که اگر توسط افرادی که دچار بیماری آنفولانزا شده اند مصرف گردد میتواند خطرات بسیاری را به بار بیاورد.
وی افزود: سالاد، سبزیجات سبز رنگ، کلروفیلها تمام موادغذایی که بدن نیاز دارد را تامین میکند و در پیشگیری از آنفلوآنزا نقش بسزایی دارند و همچنین باید از غذاهایی استفاده کرد که صرفا بیماری آنفلوآنزا را بکاهد نه اینکه حال بیمار را وخیمتر کند.
وی ادامه داد: مصرف ویتامین C مانند سبزیجات پخته، آب پرتقال، سوپ مرغ، فلفل قرمز از خوراکیها و غذاهایی است که در بهبود بیماری آنفلوآنزا بسیار موثرند.
وی اذعان داشت: مصرف چای، عسل، آبلیمو، شیربرنج، توصیه میشود و باید از مصرف غذاهای کنسروی، فست فودها پرهیز شود زیرا امکان وخیم شدن حال بیمار آنفلوآنزا گرفته بدتر میشود.
وی توصیه و تاکید کرد: از مصرف سبزیجات پخته و سبزرنگ مانند جعفری غافل نشوید و از آب پرتقال تازه، سیب سم پاشی نشده استفاده شود زیرا این خوراکیها افزایش دهنده سیستم ایمنی بدن هستند.
انتهایپیام/