فربد گفت: خودکفایی در تولید کره نیازمند افزایش تولید شیر از 7 میلیون تن در سال به 12 میلیون تن است و در ضمن مردم باید به خوردن محصولات لبنی کم چرب ترغیب شوند تا مازاد چربی شیری که 3.2 تا 3.5 درصد است در تولید این محصول استفاده شود.

 محمد فربد در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران  اظهار داشت: اگر مردم ترغیب به خوردن محصولات کم چرب لبنی کم چرب شوند ما سالانه 60 هزار تن کره از خارج به داخل وارد نخواهیم کرد که این مسئله نیازمند همکاری سازمان‌های ذی ربط برای آگاهی مردم در این خصوص است.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر انجمن صنایع لبنی ورود محصولات کشورمان را به بازار روسیه را مطالعه می کند تا بتوانیم به این کشور صادرات داشته باشیم.

فربد با اشاره به شروع نمایشگاه دام طیور و فرآورده های لبنی نیز یادآور شد: حضور شرکت‌ها در این نمایشگاه نشان دهنده ی توانمندی‌های و دستاوردهای این صنعت است.

انتهای پیام/  
 
 
 
 
 

برچسب ها: کره ، لبنیات ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار