دکتر هاشمی گفت:اجرای کتاب جدید تعرفه گذاری نسبی خدمات سلامت اقدامی درست و در مسیر اخلاق و صیانت از ارزش های اخلاقی و خدمات ارزشمند پزشکان است.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در دومین روز از دهمین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی اظهار کرد: منافع جامعه پزشکی تنها از این مسیر واقعی کردن تعرفه های سلامت محقق می شود و اگر در این شرایط خاص بتوانیم این اقدام موثر را انجام دهیم، کمک بزرگی به سلامت مردم و جامعه پزشکی کرده ایم و در عین حال منافع جامعه پزشکی را در درازمدت بهتر تضمین خواهیم کرد.

دکتر سید حسن هاشمی در ادامه اذعان کرد: در این صورت با آبروی بیشتری می توانیم درخواست کنیم که اعتبارات حوزه سلامت، توسط دولت و مجلس شورای اسلامی در آینده بیشتر حمایت شود.

به گفته وزیر بهداشت باور همه جامعه پزشکی باید این باشد که اجرای کتاب جدید تعرفه گذاری نسبی خدمات سلامت اقدامی درست و در مسیر اخلاق و صیانت از ارزش های اخلاقی و خدمات ارزشمند پزشکان است.

وی با اشاره به این که در عین حال شیطنت هایی در اجرای این طرح وجود خواهد داشت، تاکید کرد: در این راستا به لحاظ پیشگیری از این شیطنت ها، حوزه هایی مثل سازمان نظام پزشکی و انجمن های علمی تخصصیباید بیش از پیش در جهت همکاری در اجرای کتاب تعرفه ها تقویت شوند. چون همه ما دریک مسیر قرار داریم ضمن این که هماهنگی بین روسای دانشگاه ها و مسئولان سازمان نظام پزشکی در اجرای هر چه بهتر این طرح بسیار ضروری است.

به گفته وزیر بهداشت، روسای دانشگاه های بزرگ بخصوص در تهران مسئولیت سنگین تری در  اجرای طرح دارند و باید اطلاع رسانی وسیع در حوزه اجرای کتاب جدید ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت انجام دهند. ضمنا تمام گروه ها و مدیرگروه های دانشگاه ها را باید در این زمینه توجیه کرد.

دکتر هاشمی با اشاره به این که برای جلوگیری از برخی تخلفات افرادی که مورد اعتماد جامعه پزشکی و مردم هستند را باید واسطه قرار داد که ابتدا از مسیر تذکر تخلف ها را کاهش دهند، خاطرنشان کرد: در استان ها نیز از طریق اطلاع رسانی رسانه ها بخصوص صداو سیما باید فضای مثبتی ایجاد شود تا تخلف ها کاهش یابد.

وزیر بهداشت در ادامه توضیح داد: دو هفته آینده زمان طلایی برای اطلاع رسانی در مورد کتاب جدید ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت است. هرچند برخورد با برخی تخلف های غیر قابل پیشگیری نیز ضروری است و باعث اعتبار نظام پزشکی و دانشگاه ها خواهد شد. ضمن این که افراد شریف جامعه پزشکی در خلوت خود ما را به خاطر این برخوردها تحسین می کنند.

به گفته دکتر هاشمی حمایت انجمن ها و روسای بیمارستان های خصوصی را در این راستا نباید از دست داد. برای برخی از تخلف ها که زبان نصیحت نمی پذیرند، برخورد جدی تری صورت گیرد و این متخلفان نباید جایی برای طبابت در کشور داشته باشند. این برخوردها برای متخلفان در دانشگاه ها از جمله روسای گروه ها، اعضای بوردها و روسای بخش ها شدیدتر خواهد بود.

وی با بیان این که وزارت بهداشت به این حرکت اعتقاد راسخ دارد و هیچ موضوعی به این اندازه اهمیت نخواهد داشت، ادامه داد: در این صورت آینده بهداشت و درمان کشور درون ریلی میافتد که مشکلات مردم به نحو شایسته ای برطرف شود و گرنه طرح تحول سلامت به سرانجام نخواهد رسید.

دکتر هاشمی گفت: بیمه های تکمیلی، قوه قضاییه و سازمان مالیاتی کشور درکنار ما هستند همچنان که مسئولان صدا و سیما و مابقی رسانه ها نیز اعلام آمادگی کرده اند که از این طرح حمایت می کنند. صدا و سیما و رسانه ها در ایجاد فضای مثبت تلاش کنند که تخلف در این زمینه قبیح شمرده شود و تعداد شکایات مردم از تعرفه های غیر واقعی کاهش یابد.

وزیر بهداشت در پایان سخنانش افزود: دولت در عین گرفتاری های اقتصادی از اعتبارات این طرح حمایت کامل کرده است. در عین حال ادعا نداریم که حرکتمان در این مسیر کامل است و سه ماه بعد از اجرای کتاب باید بازنگری ها مجددا آغاز شود. با این حال مسیر قانونی و درست همین است و امیدواریم ظرف یک دوره 3 تا 5 ساله به مرزی برسیم که همه جامعه پزشکی و مردم از اجرای کتاب جدید ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت رضایت کامل داشته باشند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
هموطن تبریزی
۱۶:۲۰ ۰۲ آبان ۱۳۹۳
سلام بر وزیر محترم بهداشت ، شخصی که بی ریا و مخلصانه و بدون بزرگنمایی و با عشق و علاقه یک ایرانی میهن پرست و خدادوست و بسیجی وار خدمات خودش را ارائه می نماید . خدا را شکر بر این نعمت .
آقای هاشمی ، حلالت باد شیر مادرتان .خدا سایه شما عزیز را از سر خانواده بهداشت و خانواده محترم تان کم و کوتاه نکند ان شااله .
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۳:۵۶ ۰۲ آبان ۱۳۹۳
سلام
امیدوارم وزیر بهداشت همانطور که حقوق پزشکان رو از 3 میلیون به 12 - 13 - 14 میلیون تبدیل کرد حقوق کادر درمان رو هم کمی بررسی کنه ، پزشکان فقط نسخه مینویسند و این همه پول میگیرند ولی پرستاران که در معرض انواع و اقسام بیماری از جمله ایدز و هپاتیت و... هستند تغییری در حقوق آنها ایجاد نشده این تبعیض باعث پایین آمدن کیفیت درمان میشه و اگر این مسئله بررسی نشه بجای پیشرفت بازگشت به عقب محسوب میشود.
اگر در بحث بهداشتی هم کاری انجام نشود ، اصل (پیشگیری بهتر از درمان است) از بین میرود.