به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، تغییر سبک زندگی و روی آوردن به غذاهای شور به ویژه فست فودها، آمار ابتلا به سنگ های کلیه را در دنیا افزایش داده است.
بررسی ها نشان می دهند، مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند مصرق بیش از یک بار غذاهای فست فود و پر چرب و شور در طول هفته خطر ابتلا به بیماری های کلیوی را افزایش می دهد.
گفتنی است،بر اساس یک تحقیق انجام شده مشخص شده است، کسانی که فشار خون بالا
یا دیابت دارند یا افراد چاق، بیش از سایرین در خطر ابتلا به سنگ های کلیه هستند و
می بایست با رعایت رژیم غذایی از ابتلا به سنگ های کلیه پیشگیری کنند.
نتایج مطالعات نشان می دهند افرادی که سابقه بیماری های کلیوی و به ویژه سنگ کلیه را در اقوام و بستگان خود دارند باید از مصرف مواد غذایی شور و انواع فست فود ها خودداری کنند.
انتهای پیام/