وی تصریح کرد: وجود کربوهیدرات و آهن در قارچ عاملی برای تقویت دستگاه ایمنی بدن است.
نقشی ادامه داد: تحقیقات اخیر نشان می دهد که قارچ های دکمه ای سفید می توانند احتمال خطر سرطان سینه و سرطان پروستات را کاهش دهند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن بازگو نمودن میزان آب موجود در قارچ یادآور شد: قارچ مثل سایر سبزیجات دارای حدود 90 درصد آب است و کالری ایجاد شده توسط آن پایین است.
وی افزود: مصرف قارچ خوراکی را در کاهش کلسترول خون و بهبود گردش خون در بدن مفید عنوان نموده اند.