دانشمندان به دنبال روشی پزشکی هستند که با استفاده از آن فضانوردان مسافر مریخ به خوابی عمیق و 6 ماهه فرو روند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، سفر انسان به مریخ، گرچه این روز ها بر سر زبان بسیاری از علاقه مندان و سازمان های فضایی است اما با چالش هایی جدی روبرو است.


یکی از این چالش ها، پروژه ای بلند پروازانه برای خواباندن فضانوردان به مدت 6 ماه در طول مدت سفر است.

جان بردفورد، رئیس یک شرکت فضایی می گوید: در حال حاضر تکنولوژی پزشکی میتواند از این پروژه حمایت کند و این گامی بزرگ است اگر بتوان با شرایط پرواز همخوانی پیدا کند.


12 ماه پیش سازمان فضایی ناسا، این مطالعات را بر اساس تصوری علمی تخیلی، آغاز کرد که طی آن فضانوردان در طول سفر 6 ماهه شان، به خواب عمیقی فرو می روند.

بردفورد می گوید: فکر نمی کنم بتوانیم بدون چنین تکنولوژی ای به مریخ سفر کنیم.

وی توضیح می دهد که انسان در خواب عمیق به مواد غذایی و سوخت کمتری برای زندگی نیاز دارد. با این روش میتوان مقدار توشه را از 400 تن به 220 تن کاهش داد.

محققان اسپیس ورکس (SpaceWorks) روش کاهش دمای بدن را برای این بیهوشی 6 ماهه ارائه داده اند. همچنین روشی دیگر که توسط محققان مطرح شده است بیدار ماندن طولانی و خواب طولانی است. در این روش فضانوردان باید 3 روز بیدار بوده و سپس 14 روز به خواب بروند.

به هر حال این نظریات و نظریات مشابهی از دهه 80 مطرح شده و هنوز در دست تحقیق هستند و دانشمندان امیدوارند بتوانند تا هنگام انجام ماموریت سفر به سیاره ی سرخ بهترین و ایمن ترین روش را برای سلامت فضانوردان برگزینند.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار