به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،مرتضی امینی نیاکی، با اشاره به اینکه امسال سال زراعی خوبی را برای برنجکاران در این شهرستان شاهد بودیم، اظهار داشت: در بخش تامین کود کشاورزان مشکلی در شهرستان مشاهده نشده و با رضایت شالیکاران همراه بود هرچند در زمینه تامین آب زراعی نیز مشکل خاصی نداشتیم.
مدیر جهادکشاورزی آمل با اعلام اینکه امسال 37 هزار و 98 هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان به زیر کشت اول رفت، تصریح کرد: در این بین 6.81 درصد ارقام کشت شده از نوع برنج محلی بوده است.
این مسئول 4.18 درصد ارقام برنج کشت نخست در این شهرستان را از انواع و ارقام برنج پرمحصول دانست.
امینی نیاکی با اعلام اینکه در کشت نخست شالیکاران این شهرستان توانستند 190 هزار تن شالی تولید کنند، عنوان کرد: در این بین 95 درصد برداشتها مکانیزه بوده و شالیها به صورت مکانیزه جمعآوری شد.
مدیر جهادکشاورزی آمل تنها پنج درصد برداشت شالی در این شهرستان را طی سالجاری زراعی به صورت سنتی دانست.
وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به بارش باران و پیش رو بودن فصل سرما در سال زراعی آینده از لحاظ تامین آب مصرفی شالیزاران مشکل خاصی نداشته باشیم.
امینی نیاکی با اعلام اینکه بسیاری از کشاورزان این شهرستان در کنار کشت برنج در به کشتهای دیگری نیز روی میآورند،گفت: بسیاری از کشاورزان آملی بعد از کشت نخست برنج به کشت رتون یا کشت مجدد تمایل داشته و حتی برخی از آنها به سیفیکاری و سبزیکاری مشغول میشوند.
مدیر جهادکشاورزی آمل در زمینه کشت کلزا در این شهرستان ابراز داشت: در این بخش 650 هکتار برای کلزا ثبت قرارداد داشتند که بذرها را در بین شالیزاران برای کشت در 418 هکتار توزیع کردیم.
انتهای پیام/م