این سوپ از خون خام اردک همراه با سبزیجات و مغز فندق تهیه شده و به صورت سرد سرو می‌شود. در تهیه این سوپ، خون تازه اردک داخل شیشه‌ای ریخته می‌شود و با افزودن سس ماهی از لخته شدن آن جلوگیری می‌کنند و درنهایت به آن سبزیجات و مغز فندق افزوده می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،شاید باورش سخت باشد که سوپ خون اردک و سبزیجات در ویتنام غذای بسیار محبوبی است اما این مسئله حقیقت دارد.
 
به گزارش ایسنا، این سوپ از خون خام اردک همراه با سبزیجات و مغز فندق تهیه شده و به صورت سرد سرو می‌شود. در تهیه این سوپ، خون تازه اردک داخل شیشه‌ای ریخته می‌شود و با افزودن سس ماهی از لخته شدن آن جلوگیری می‌کنند و درنهایت به آن سبزیجات و مغز فندق افزوده می‌شود.
 به نقل از ریپلی، این سوپ را در فریزر نگهداری می‌کنند تا از بسته شدن خون جلوگیری شود، سپس هنگام سرو کردن، آن‌ را از فریزر خارج می‌کنند و دوباره به شکل مایع در‌می‌آید.
برچسب ها: سوپ ، اردک ، غذای محبوب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.