به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان، بنی نجاریان اذعان داشت : وزارتخانه های کشور، راه و شهرسازی، بهداشت و درمان، ورزش و جوانان، صنعت، معدن و تجارت، آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی در طول این 10 روز وظایفی برای بهبود فرهنگ سفر و سایر موارد مرتبط با ایمنی راه ها بر عهده گرفته اند.
وی ادامه داد :در کنار این وزارتخانه ها نهادهایی نظیر شهرداری، پلیس راهنمایی و رانندگی، صدا و سیما و همچنین هلال احمر نیز مسوولیت هایی را بر دوش دارند.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان اصفهان با تشریح برنامه های این دهه تصریح کرد : طبق برنامه طراحی شده در دهه ایمنی راه ها روز نخست یعنی 14 آبان به نام فرهنگ عمومی و ایمنی نام گذاری شده که وزارت ارشاد و صداوسیما مسوولیت ترویج فرهنگ رفتارهای ترافیکی را دارند و روز دوم به نام امداد و نجات در راه نامگذاری شده که با مانور امداد و نجات از سوی هلال احمر، اورژانس و آتش نشانی و روز سوم به نام آموره های دینی و ایمنی برگزار خواهد شد.
وی افزود : روز چهارم مطابق با 17 آبان ماه نیز به نام سفر سالم با وسایل حمل و نقل عمومی و روز پنجم ؛ 18 آبان ماه نیز به نام «راه و خودروی ایمن»است که سازمان راهداری در این بخش وظیفه اصلی برای اجرای برنامه های ابلاغی را بر عهده دارد.
روزهای دیگر نیز به نام های راه و خودرو ایمن، دانش آموزان و ایمنی، مشارکن مدنی و ایمنی، عابران پیاده و ایمنی، موتورسیکلت سواری ایمن، خانواده و ایمنی، بهداشت جسم و روان ایمنی و یادمان قربانیان حوادث رانندگی نامگذاری شده است.
وی برنامه های این اداره کل در دهه ایمنی را امتیاز قائل شدن برای مسافران ناوگان حمل و نقل عمومی ، تقدیر از رانندگان برتر ، مانور ایمنی مسافری و باری ، نصب 6 بیلبورد در حوزه راه ها و پایانه های بار و مسافر و حضور در برنامه های صدا راهبران ، سیمای راهبران عنوان کرد .
لازم بذکر است ؛ دهه ایمنی راه ها از 14 آبان ماه آغاز می شود و تا 25
این ماه ادامه دارد.
انتهای پیام/ز