مسعود کیمیایی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: رنگ میوهها در ایجاد خاصیت متفاوت برای آن تاثیر میگذارد میوههایی مانند خیار، کلم و کاهو که رنگ سبز دارند کلروفیل در آنها وجود دارد که این کلروفیل ویتامینی را در میوه به وجود نمیآورد.
وی افزود: میوههایی مانند پرتغال و نارنگی که رنگ نارنجی و زرد در آنها دیده میشود پیش ویتامین A دارند و رنگ زرد و نارنجی آنها این ویتامین را در آنها به وجود میآورد.
در انار و شاتوت دیده میشود کلسترول خون بدن را کاهش میدهد و از لخته شدن خون در رگهای فرد جلوگیری میکند همچنین سبب افزایش طول عمر در بیماران قلبی – عروقی میشود.
کیمیاگر عنوان کرد: همچنین رنگ قرمز و بنفش میوههای مانند انار و شاتوت به درجات متفاوتی از انواع سرطانها به خصوص سرطانهای شایعی چون ریه، سینه و دستگاه گوارش پیشگیری میکند.