هررنگ از میوه از سبزی در پیشگیری از چه بیماری موثر است؟ میوه‌هایی که با رنگ قرمز و بنفش مانند انار و شاتوت از ابتلای فرد به سرطان جلوگیری می‌کند همچنین سبب افزایش طول عمر بیماران قلبی عروقی می‌شود.

مسعود کیمیایی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: رنگ میوه‌ها در ایجاد خاصیت متفاوت برای آن تاثیر می‌گذارد میوه‌هایی مانند خیار، کلم و کاهو که رنگ سبز دارند کلروفیل در آنها وجود دارد که این کلروفیل ویتامینی را در میوه به وجود نمی‌آورد.

وی افزود: میوه‌هایی مانند پرتغال و نارنگی که رنگ‌ نارنجی و زرد در آنها دیده می‌شود پیش ویتامین A دارند و رنگ زرد و نارنجی آنها این ویتامین را در آنها به وجود می‌آورد.

در انار و شاتوت دیده می‌شود کلسترول خون بدن را کاهش می‌دهد و از لخته شدن خون در رگهای فرد جلوگیری می‌کند همچنین سبب افزایش طول عمر در بیماران قلبی – عروقی می‌شود.

کیمیاگر عنوان کرد: همچنین رنگ قرمز و بنفش میوه‌های مانند انار و شاتوت به درجات متفاوتی از انواع سرطانها به خصوص سرطانهای شایعی چون ریه، سینه و دستگاه گوارش پیشگیری می‌کند.
برچسب ها: میوه ، سرطان ، قرمز ، رنگ ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۱ ۱۵ آبان ۱۳۹۳
مادرجان ما گورمون کجا بوده که کفنمان باشه نفست از جای گرم بلند میشود هنوز دو ماهه که کرایه خانه مان را نداده ایم میوه از کجا بخوریم