گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند مصرف مواد غذایی خاصی میتواند باعث تمیزی دندانها و جلوگیری از بروز پلاکهای دندانی و بروز پوسیدگی دندان هاشود.
بررسیها نشان میدهند، سایر سبزیجات و میوههایی مانند کلم بروکلی، آناناس، توت فرنگی و همینطور مصرف پنیر میتواند باعث تمییزی و جلوگیری از بروز خرابی دندانها شود.
کارشناسان هشدار میدهند، مصرف خوراکیهایی مانند تمشک، انار و زغال اخته باید با احتیاط صورت بگیرد زیرا این مواد دارای رنگ دانههایی هستند که میتوانند دندانها را رنگی کرده و باعث بد رنگ شدن آنها شوند.
کارشناسان اعتقاد دارند با جایگزین کردن خوراکیهایی خاص در رژیم غذایی میتوان دندانهایی سفید و سالم بدست آورد.
انتهای پیام/