معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران توسعه فرهنگسراها را نیازمند سیاستگذاری و زمان دانست و گفت: پیش بینی کرده‌ایم که در سال 94 فرهنگسراهای خاص را توسعه دهیم، این فرهنگسراهای تخصصی با حداقل امکانات راه‌اندازی می‌شود و بعد به سمت توسعه مشارکتی گام برمی‌دارد.

 به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، غلامرضا میرحسینی افزود:متاسفانه امکانات فرهنگسراها در شرایط موجود جوابگوی نیاز تمام شهروندان عزیز نیست و این نیاز به یک کار اساسی و ریشه‌ای دارد. سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با بضاعت مالی محدود نمی‌تواند به سرعت پاسخگوی این نیاز باشد. برخی برنامه ها مصوبات شورای اسلامی شهر تهران را احتیاج دارد و برخی باید در برنامه‌های کلان شهرداری تهران قرار بگیرد که بتوان فضا و مکان را خریداری و تجهیز کرد که نیازمند زمان است.

وی درباره چگونگی پاسخگویی به نیازها، گفت: برای اینکه بتوانیم این نقیصه را جبران کنیم سعی کرده‌ایم این مطالبات را شناسایی کرده و اولویت‌بندی کنیم که هم بر اساس نیاز مخاطب پاسخگو باشیم و هم بر اساس شرایط و امکاناتی که داریم بتوانیم به سرعت پاسخگو باشیم.

میرحسینی افزود: توسعه فرهنگسراها نیاز به سیاستگذاری و نیز زمان دارد. پیش بینی کرده‌ایم که در سال 94 هم فرهنگسرای خاص را توسعه دهیم، به عنوان مثال فرهنگسرای کودک با حداقل امکانات راه‌اندازی شود و بعد به سمت توسعه مشارکتی گام برداریم، به این معنی که با هدایت و مشارکت مردم کار را به پیش ببریم و ما تنها بعد نظارتی داشته باشیم.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در خصوص مشارکت مردمی تصریح کرد: اصلا دیدگاه سازمان در رویکرد جدیدش، تصدی گری نیست، بلکه برپایه نظارت و ورود مردم است، برای این کار باید برای مردم باید ایجاد انگیزه شود. باید در قالب تشکل‌های مردمی مجوزهای لازم صادر شود که این خود زمانبر است، ما سازو کارهای قانونی را پیش بینی کردیم و آیین‌نامه‌ها را برای صدور مجوز برای این تشکل‌ها، آماده کرده‌ایم تا مباحث حقوقی و بررسی‌هایش انجام شود و بعد از آن باید مشخص کنیم که چه امکاتی را باید ما برای راه‌اندازی تشکل ارائه کنیم و به این واسطه از مردم استقبال شود و فضا سازی لازم ایجاد شود و خود مردم امور را در دست گیرند.

وی ضمن اشاره به خانه‌های فرهنگ مشارکتی، آنان را یکی گام‌های موثر در این حوزه خواند و گفت: از سوی شهرداری هم سراهای محله در دست توسعه است که این فعالیت‌ها از آن روست که تا آنجا که ممکن است امور فرهنگی را به دست مردم بسپاریم و بعد نظارتی را در ایجاد اولویت‌ها به کار بندیم، به سمتی پیش برویم که بتواند پاسخگوی دغدغه‌های مقام معظم رهبری شود و امکانات خود را چه از بعد کارشناسی، چه مدیریتی و چه نیروی انسانی را خالصانه در اختیار مردم قرار دهیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار