به گزارش
گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مسعود صبایی با بیان اینکه در سال جاری اقدام به برگزاری دومین دوره مسابقات برنامه ایده پردازی و برنامه نویسی اندروید میشود، افزود: تیمهای شرکت کننده در این مسابقه باید برنامههایی برای ابزارهای هوشمند چون تبلت و موبایل طراحی و عرضه کنند.
وی با بیان اینکه شعار این مسابقه در اولین دوره "ابزارهای هوشمند در خدمت ایران پرگهر" بوده است، اظهار داشت: در این دوره از مسابقه شعار "ابزارهای هوشمند در خدمت اقتصاد و فرهنگ" تعیین شده است.
صبایی با اشاره به جزئیات برگزاری این مسابقه خاطر نشان کرد: این مسابقه در 4 محور اصلی "برنامههای کاربردی"، "برنامههای فرهنگی و آموزش"، "بازی و سرگرمی" و "ایده پردازی" برگزار خواهد شد.
دبیر مسابقات ایده پردازی و برنامه نویسی اندروید با تاکید بر اینکه دراین دوره از مسابقات بخش ویژهای در نظر گرفته است، ادامه داد: "برنامههای کاربردی بانک، بورس و بیمه" عنوان محور ویژه این دوره از مسابقات است که متناسب با شعار این مسابقه است.
وی با تاکید بر اینکه علاقه مندان به شرکت در این مسابقه میتوانند به صورت شخص حقیقی (افراد) و یا حقوقی (شرکتها) حضور یابند، یادآور شد: هر شرکت کننده میتواند حداقل یک ایده یا برنامه به همراه مستندات در محورهای ذکر شده را ارسال کنند. برنامههای ارائه شده باید مبتنی بر بسترهای اندروید، IOS، ویندوز فون و Mobile Web باشد.
صبایی با بیان اینکه محدودیتی برای تعداد آثار ارسالی برای هر شرکت کننده وجود ندارد، اضافه کرد: این مسابقه از 8 تا 11 آذرماه جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد و ارائه کارگاههای آموزشی و نمایشگاهی از محصولات حامیان این مسابقه از جمله برنامههای جانبی این مسابقات است.
وی با بیان اینکه برای هر محور در هر گروه 3 نفر به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی خواهند شد، اظهار داشت: هیات داوران بر اساس میزان بدیع بودن ایدهها، میزان برآورده کردن نیازهای جامعه، میزان علمی و اصولی بودن طراحی و نحوه پیادهسازی، کارآیی از نظر سرعت و دقت عملکرد و تجربه کاربری از جهات سادگی، زیبایی و سهولت استفاده و سرعت ، نفرات برترینهای هر گروه را معرفی خواهند کرد.
دبیر دومین مسابقات ایران موبی کد با اشاره به جوایز اعطایی به برترینها افزود: 3 میلیون تومان به نفر اول، 2 میلیون تومان به نفر دوم و یک میلیون تومان به نفر سوم اعطا خواهد شد ضمن آنکه جایزه ویژه 50 میلیون تومانی نیز به یک اپلیکیشن اعطا میشود.
صبایی با بیان اینکه جایزه ویژه در سال قبل 30 میلیون تومان بوده است، گفت: این جایزه در سال گذشته به اپلیکیشن دانشجوی دانشگاه شاهرود برای عرضه برای برنامه نویسی کتابهای درسی تعاملی و جذاب اعطا شد.
به گفته وی این برنامه یک برنامه آموزشی است که برای کتابهای درسی ابتدایی واقعیت مجازی (Augmented Reality) را پیادهسازی میکند به این معنا که اگر موبایل يا تبلت خود را بر روی صفحهای از کتاب درسی با فاصلههای مختلف گرفته شود صفحات كتاب به صورت سهبعدي و انيميشن تبديل میشود.
انتهای پیام/