دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص راهکارهای کاهش اوره گفت: افراد باید مقدار مصرف مواد غذایی که منبع پروتئین هستند را کمتر کنند. همچنین مصرف گوشت قرمز، تخممرغ و ماهی، مرکبات باید محدود به زیر 100 گرم باشد.
وی افزود: مصرف گوشت سفید در وعدههای غذایی بهتر از گوشت قرمز است.
وی خاطرنشان کرد: بهتر است افراد در طول روز آب بیشتری بنوشند و نیز همچنین انواع حبوبات و قارچ از جمله مواد غذایی هستند که بهتر است در مصرفشان زیادهخواهی نشود، چرا که زمینه تولید اوره را در بدن افزایش خواهند داد.
انتهای پیام/